vineri, 28 aprilie 2017

"Spaimă în aer", Florin Ianovici, indianul şi PREMONIȚII




Iuda, nu că a fost salvat dintr-un avion cu probleme, l-a văzut pe Dumnezeu Isus Hristos care cu glasul Lui a liniştit FURIA mării, a înviat morții şi a vindecat mii şi mii de bolnavi. Cu toate acestea Iuda, pentru nişte arginți amărâți l-a vândut pe Domnul Isus.  Faptul că a văzut minuni, că a umblat cu Domnul şi că a făcut minuni nu i-a ținut loc de sfințenie. A fost cândva. Acum era altceava. Ceea ce a fost cândva nu ține şi pentru azi! O, nu! Azi Iuda trebuia să fie sfânt în continuare dar a ales să nu mai fie!

Dumnezeu a vegheat ca acel avion să nu se prăbuşească dar cel din avion, după ce a văzut mila Lui Dumnezeu, nu a vegheat ca să fie curat.

Văd că în continuare continuă în minciună şi păcat! Acum 7 zile Florin Ianovici într-un interviu a spus:

Sursa


Eu personal cunosc cel puțin 4 (patru) nereguli grave, trei negeruli intra uşor sub incidența Noului Cod Penal, din cadrul acelei fundații. Sunt convins că şi Florin Ianovici ştie despre ele. Acum 7 zile a spus din nou o mare minciună. 

Şi până la urmă cum rämâne cu INDIANUL? http://albfaragri.blogspot.ro/2017/04/florin-ianovici-renovatio-si-indianul.html?m=1 
Este real sau minciună ce ați spus în acea vorbire? Mie îmi miroase a minciună cu atât mai mult cu cât încă nu am văzut documente, numar de tefon şi faptul că ați spus:


Dacă indianul v-a căutat tot în urmă cu un an, când erați cercetat de către conducerea Bisericii lui Dumnezeu, de ce ați cerut banii de la Betel şi nu de la indian? Doar pentru asta a venit din INDIA până la fundație, pentru sală!

Premoniții? Eu nu am premoniții ca acele pe care le au unii oameni care pretind cä au Duhul Domnului. Dacă ar avea Duhul nu ar avea PREMONIȚII! Premoniții au cei din lume. Premoniții au cei care sunt informați de către cea care ascultă pe la uşi şi imediat scrie şi pe Frământând Gânduri. 

Călăuzire! Nu PUTEM tolera la nesfârşit aceast atac direct şi mascat asupra Bisericii lui Dumnezeu, aceată inflație de minciuni, căreia dacă nu i se räspunde, unii, îi dau dreptate celui la care a venit "indianul" crezând că are dreptate. 

Văd cum lucrează maşinăria de imagine, de manipulare, de înälțat omul. Aştept călăuzirea Duhului Adevărului, şi voi scrie tot, voi scrie şi voi da socoteală şi înaintea prietenilor avocați, familiei, relațiilor şi chiar şi  înaintea indianului! 

Şi, încă odată, ceea ce scriu scriu cu dragoste, ca oamenii să se trezească, să nu se lase mințiți, scriu cu responsabilitatea celui care am văzut cu ochii mei şi am obligația să vă spun ca să vă păziți. Fie ca inclusiv Florin Ianovici să înțeleagă că îşi face räu fiindcă continuă în acest fel. Nimeni nu-i doreşte răul ci sä se pocăiascä cu adevărat căci cu Dumnezeu şi lucrarea Lui nu e de joacă!

Dumnezeu să aibă milă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu