joi, 17 mai 2018

Pentru Elim, azi 17 05 2018, Dumnezeu a oprit ploaia!






  Ieri am primit bani pentru trei maşini de piatră. Pentru a patra ne-am împrumutat. Azi a fost programată livrarea lor spre terenul Bisericii Elim.
  
  De pe la ora 10 a început să plouă peste Voluntari, o ploaie mult aşteptată. Ploaia a crescut în intensitate. Datorită ploii, care la câteva sute de metrii de terenul Bisericii, unde locuiesc, era intensă, am crezut că  drumul de servitute, care este din pământ, o să fie impracticabil, m-am gândit că maşina, având peste 35 de tone cu încărcătura, va rămâne împotmolită. 
  
   Dumnezeu a făcut să nu plouă la fel de intens pe Popasului, au căzut doar câțiva stropi, (în zona Doamna Ghica, în linie dreaptă la cam 3 km de terenul Bisericii, tot ieri în 2 minute m-a udat până la piele, atât de tare a plouat), a plouat foarte puțin, drumul de pământ a rämas uscat, şi maşina a putut să ducă aproximativ 80 metri cubi de piatră la terenul Bisericii fără nici o problemă. 

   Seara, pe la ora 20:15, după părtăşia Bisericii, am fost la teren. Pe drumul de pământ nu s-a lipit pământul de talpa încălțămintei, deoarece la teren azi trebuia să ajungă piatra!

   Minunea a fost mare fiindcă în intervalul în care a fost dusă piatra, de la ora 9:30 până la 14, în zone imediat vecine a plouat foarte intens dar pe terenul Bisericii Elim au căzut doar câțiva stropi.

  Dumnezeu care coordonează totul ne-a purtat încă odată de grijă ca azi să avem bani şi piatra care urmează să fie tasată pe fundul gropii ca apoi să începem la demisol, evident când va ajunge fierul fasonat. 

   Pentru Elim Dumnezeu a făcut azi încă o minune MARE!

   Dumnezeu să fie LĂUDAT!

   
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu