marți, 1 august 2017

Psalmul 149 - argument pro sau contra discotecii "creştine"?

Sursa



PSALMUL 149

"1. Laudati pe Domnul! Cantati Domnului o cantare noua, cantati laudele Lui in adunarea credinciosilor Lui!
2. Sa se bucure Israel de Cel ce l-a facut, sa se inveseleasca fiii Sionului de imparatul lor!
3. Sa laude Numele Lui cu jocuri, sa-L laude cu toba si cu harpa!
4. Caci Domnul are placere de poporul Sau si slaveste pe cei nenorociti, mantuindu-i.
5. Sa salte de bucurie credinciosii Lui, imbracati in slava, sa scoata strigate de bucurie in asternutul lor!
6. Laudele lui Dumnezeu sa fie in gura lor, si sabia cu doua taisuri, in mana lor,
7. ca sa faca razbunare asupra neamurilor si sa pedepseasca popoarele;
8. sa lege pe imparatii lor cu lanturi, si pe mai marii lor, cu obezi de fier,
9. ca sa aduca la indeplinire impotriva lor judecata scrisa! Aceasta este o cinste pentru toti credinciosii Lui. Laudati pe Domnul!"

Şi Satana citează Biblia dar ca să ispitească, ca să ne facă să păcătuim... cu inima împăcată!

Poate să fie folosit Psalmul 149, (118) şi alții/toate pasajele din Scriptură, ca model pentru închinare, conduită creştină în societate? Nu! NU! Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu dar tot Dumnezeu a ales să ne descopere progresiv revelația. Mai mult, unele exemple sunt lăsate ca să ne servească drept pilde ca să nu facem cum au făcut ei, iar David a greşit în închinare, uneori, vedeți cazul Uza!

Hristos, Cel care a venit să desăvârşească revelația, Cel care când a fost în trup ca al nostru dar fără păcat, a anulat, completat şi a dat porunci noi pentru cei care vor să fie ai Lui, tot El ne-a spus şi cum să ne închinăm! Apoi El, Hristos, prin trimiterea Duhului, a instituit un altfel de închinare, total deosebit, superior, o închinare care porneşte din interior sub călăuzirea Duhului şi care are ca şi scop sfințirea totală a omului: duh, suflet şi trup. 

Hristos, închinarea Lui, închinarea dictată de El şi cea instituită de El prin Duhul Sfânt începând cu Cincizecimea, nu are nimic, NIMIC, în comun cu discoteca care este lucrarea unui hristos (doar Hristosul Bibliei are cinstea de a I se scrie numele cu majusculă, hristoşii fabricați de mintea unora sunt doar imaginația lor căreia ei i se închină, nicidecum Dumnezeu) făcut de mintea neagră a unora. 

Pe tinerii de la Bulz Dumnezeu, prin acea furtună, ca să tragă un semnal de alarmă, i-a suit pe "acoperişul casei" ca să vedem destrăbălarea lor şi să nu facem ca ei, ca ei să-şi vadă starea şi să renunțe la a se mai coborî la modelele lumii de practici demonice care nu au ce căuta în adunarea sfinților, adunare care trebuie călăuzită de Duhul inclusiv prin slujitori, nu de vedete! 

Revenind la Psalmul 149, nu putem să luăm săbiile literal şi să măcelărim neamurile...  Împărăția lui Dumnezeu acum este una spirituală, care porneşte din inimă, iar prin Duhul închinarea este una profundă, axată pe lucrarea care începe în interior,  e lupta cu firea din noi, lupte spirituale, nu ritualuri estetice, nu accentul pus pe carne, nu manifestări lascive ale unor tineri care arată precum păgânii ...!

Noul Testament vine să ne lumineze cum să aducem o închinare deplină lui Dumnezeu: urmând exemplul Domnului Hristos, al celor spuse de El despre închinare, al felului în care oamenii I s-au închinat direct, al închinării apostolilor şi al învățăturilor lor despre închinare, al modului de închinare descris în Apocalipsa. În lumina acestui tip de închinare ne închinăm şi dacă facem aşa sigur suntem în Duh şi Adevăr!

Dincolo de toate acestea, dacă discoteca era generată de Duhul Sfânt, cea de la Bulz şi toate celelalte, să fiți siguri că şi apostolii, bunicii şi părinții noştri dansau, erau parte din discotecă! Însă originea discotecii este din rock, iar originea rock-ului este în ritualurile demonice ale vrăjitorilor care făceau incantații ca să intre în contact direct cu dracii, ritualuri de unde autorii rock-ului s-au inspirat recent, din anii 60 încoace, de aceea şi discoteca "creştină", unde se cântă cântece cu "ADN" DEMONIC, numai acum târziu a ajuns să spurce Casa Domnului, după ap
ariția rock-ului de unde se inspiră! Aşadar nu e de inspirație sfântă cäci dacă era de la Duhul o practicau cei din Biserica Primară, dimpotrivă!

Să ne trezim şi să dăm afară focul străin din Casa Domnului până nu ne mistuim!

P. S. Dacă te joci cu sabia ca in Psalmul 149, domnule cu ocheri de soare, s-ar putea să te tai.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu