joi, 10 august 2017

Duminică va fi PROTEST! Duminică toți ar trebui să fim la protest împotriva DICTATURII!

“Iara celor fricosi si necredinciosi si urati si ucigasi si curvari si farmacatori si inchinatori la idoli si tuturor mincinosilor, partea lor – in iazerul cel ce arde cu foc si cu iarba pucioasa, care iaste a doua moarte”
(Apocalipsa 21,8)


Foto: https://www.timeshighereducation.com/features/intellectual-cowardice/2016292.article
Pastorul luteran Martin Niemöller scria:

La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti
Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,
Apoi au venit după evrei,
Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.
Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici
Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.
Când au venit după mine,
Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.

Eretic, dar a zis-o bine pe asta.
Dupa cum probabil deja stiti, Duminica va fi un protest:
Adica un miting impotriva vaccinarii obligatorii. Si subliniez: OBLIGATORII.
Firesc ar fi deci sa vina nu doar cei anti vaccin, ci si cei ce n-au neaparat ceva impotriva vaccinarii, dar sunt impotriva obligativitatii si mai ales impotriva teribilelor repercusiuni:
La fel de firesc ar fi sa vina si cei anti cip. Si toti cei ce sunt impotriva dictaturii de orice fel. Dar vor veni?
Apropo, unde sunt puhoaiele #rezist? Cu legea vaccinarii obligatorii, asistam la cea mai teribila incalcare a drepturilor omului, a Constitutiei si a democratiei din Romania ultimului sfert de secol. Ce fac tinerii frumosi si liberi?
Fratilor, daca nu protestam acum, ni se va intampla precum a zis acel pastor.
Azi ii lovesc pe cei anti vaccin si le iau copiii.
Maine scot cash-ul din viata noastra si ne impun documentele biometrice unice (toate in unul: buletin, card bancar, card de sanatate, carnet sofer, etc.) cum deja au inceput in India :
Apoi documentul ni-l vor pune pe cipul ce ni-l vor baga in carne. Ca sa nu-l pierdem. Si fara el nu vom mai putea cumpara sau vinde, caci bani lichizi nu vor mai fi. Iar celor ce vor avea ceva de comentat despre orice, li se va inchide robinetul:
Vor continua cu decaderea din drepturile parintesti din absolut orice motiv li se nazare, cum deja se intampla in tarile nordice:
Dictatura medicala se va inaspri. Tot ce nu e pe linia oficiala va fi eliminat. Nu veti mai auzi, de exemplu, astfel de voci:
Ci se vor generaliza astfel de ticalosii:
Si tot asa. Si asta foarte repede. Si astfel intreg Pamantul va deveni curand un imens lagar.
De aceea zic: toti cei ce urasc dictatura, trebuie sa se implice, inclusiv in miscarea anti vaccinare obligatorie.
Asa ca veniti in numar cat mai mare la protestul de Duminica. Si la orice protest care va urma pe linia aceasta. Dar cel din 13 august e cel mai important, caci prima impresie conteaza intotdeauna foarte mult. Daca ne vom strange doar o mana de oameni, vom fi de rasul mass-media, al guvernantilor si al maselor de habauci. Si cu totii vor zice: “Uite cativa nebuni, sa le luam copiii”.
Ca atare, daca nu esti cardiac sau suferind de alta boala cu interdictie de a sta in soare, VINO LA PROTEST. Dar daca nu poti veni, nu sta degeaba, fa si tu ce poti. Raspandeste stirea despre miting la cat mai multi. Fa galerie pe facebook, bloguri, rubricile de comentarii ale presei on-line.
Daca esti in strainatate, fa la fel. Implica-te pe internet in aceasta perioada mai mult decat ai facut-o vreodata pana acum.
Daca esti sarac si n-ai cum ajunge din provincie, procedeaza aidoma.
Daca ai cine stie ce problema mega importanta si chiar nu poti veni, roaga-te. De fapt, ar trebui sa ne rugam cu totii.
Cei ce vor veni, sa fie vigilenti. Se pot infiltra intrusi care sa deturneze totul sau sa provoace jandarmii sau sa faca orice nemernicie de natura sa discrediteze mitingul.
Mass-media nu va transmite sau daca o va face totusi, va fi in bataie de joc. Asa ca filmati la greu si puneti pe net in direct sau imediat dupa aceea. Si raspanditi apoi cu totii inregistrarile.
Asa a fost in Italia:
Si asa a fost in Grecia:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu