duminică, 30 iulie 2017

Precizare importantă în legătură cu DISCOTECA "hristos pentru România"!



Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului și nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le . Căci e rușine numai să spunem ce fac ei în ascuns. - Efeseni 5:10‭-‬12

Fiindcă am văzut ca unii aruncă cu ocară asupra fratelui pastor Nelu Filip crezând că discoteca "hristos pentru România" de la Bulz este coordonată de dumnealui, vreau să vă spun că este doar o coincidență de nume între lucrarea de care se ocupa fratele Nelu Filip şi discoteca care tulbură şi produce durere în inima oricărui copil al lui Dumnezeu!

Spre exemplu, într-o tabără unde Cris a participat fratele Nelu Filip a pus piciorul în prag. Diavolul dacă e dat afară pe uşă intră pe geam. Ce a făcut, ce nu a făcut, dar ca să mai cânte, Cris, după ce fratele Nelu Filip a pus piciorul în prag, a gândit un plan obraznic. O "cineva" a vrut să laude pe Domnul cu o cântare. A dat semnale că se încurcă şi l-a chemat din nou pe Cris ca să o ajute. Din nou fratele Nelu Filip a pus piciorul în prag.

Să fiți convinşi că discoteca de la Bulz nu este sub coordonarea fratelui Nelu Filip!

Dumnezeu să păzească Biserica Lui de toți lăstarii amărăciunii şi de solii lumii trimişi să pervertească Biserica Domnului!

Discoteca de la Bulz:

Un comentariu: