marți, 25 iulie 2017

Fie ca FURTUNA DE LA BULZ, acest PROFESOR PLIN DE MILĂ, să fie LUAT ÎN SERIOS de toți cei care au făcut din ÎNCHINARE destrăbălare, dezmăț, discotecă, goliciune!



Privind aceste imagini de la acea tabără, dar din 2013, dacă şi în aceste zile discoteca, destrăbälarea, dezmățul s-au repetat, pot spune că Dumnezeu chiar a avut milă lovind acea tabără doar cu atât. 

Nu eşti om? Poate că mulți se întreabă. Ba da! Fiindcă am dragoste şi vreau să nu se mai repete aceste tragedii de aceea spun adevărul. 

Fiii lui Aaron au murit arşi pentru că au adus foc străin înaintea Domnului. Galileenii ucişi de Pilat au pierit, din cauza păcatelor lor în chinuri teribile chiar în timp ce jertfeau. Nu orice închinarea este închinare care ne scapă de mânia lui Dumnezeu! Unele tipuri de închinare, pardon, destrăbälare, aduc mânia lui Dumnezeu!

 Privind la modul drept în care Dumnezeu acționează şi cântărind cu modul în care El a coordonat acest eveniment din Bihor pot să spun cu toată inima ca Dumnezeu a avut mare îndurare față de cei cu discoteca "sfântă". 

Mă rog Domnului ca toți să-L luăm în serios şi închinarea să fie închinare, nu dezmăț. Să stăm înaintea Lui cu podoabe sfinte, teamă, dorința de a-L glorifica, de a asculta de Cuvântul Lui, cu fapte neprihănite. Mă rog Domnului să-i elibereze pe toți cei care fac din Numele Domnului sursa lor de destrăbălare, care în contextul unei aşa zise închinări se aprind de pofte şi hormoni ca apoi la umbra nopți să comită păcate mari. 

Această FURTUNĂ a fost un profesor blând! Plin de milă! Fie ca să vedem mila lui Dumnezeu care încă odată ne îndeamna la închinare biblică, la pocăință, la separatea de lume!


Fie ca aberațiile de mai sus, şi toate cele asemenea lor, să dispară din mintea, inima şi din casele de rugăciune!

Dar dacă mergem pe asemănarea cu perdeaua din Templu, spun cu toată certitudinea că acest tip de "închinare", care este una din cele  mai perfide forme de destrăbălare, trebuie înlăturat căci închinarea înaintea Tatălui nu se face în acest mod.

Să învățăm din pățaniile altora ca să nu pățim noi mai rău!

Sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu