marți, 25 iulie 2017

Cel mai aspru sunt judecat de către cei care spun: "NU JUDECA!"

Sursa foto

Mă doare de ceea ce s-a întâmplat la Bulz! Mă doare când orice copil al Domnului suferă şi are nevoie de ajutor şi tocmai pentru că îmi pasă scriu. Dacă aş fi indiferent aş trece nepăsător pe lângă. 

Consider că nu este sufucient să simțim cu cei în nevoie, nu este suficient să ne rugăm pt ei, trebuie să vedem că azi o mare parte din  închinare este:
- făcută de instrument, omul, inima este supusă instrumentului;
- nu inima dă tonul ci ritmul este cel care controlează, ritm dat de instrument după modelul rock;
- ritmul antrezează trupul şi hormonii; 
..... iar acestea conduc din rău în mai rău.

Ştiu că acum mulți se întărâtă şi ei care spun: "nu judeca", mă judecă dar vreau să vă spun că azi s-a ajuns planificat la acest tip de închinare, tip de închinare care alimentează firea.

Să nu credeți că nu sunt adeptul rugaciunilor, al cântärilor, al părtăşiei dinamice. Nu îmi place părtăşia stinsă, sufocată, cântarea superficială nu o suport. Biserica Domnului a suferit enorm din cauza celor care au stins Duhul. Dar  oamenii care au fost cu Dumnezeu, cei de acum 300 de ani şi cei de acum 40, oameni plini de Duhul, au avut părtăşii dinamice, cu bucurie şi lacrimi iar Duhul nu i-a călăuzit în ceea ce este astăzi, deloc. Şi era acelaşi Duh care uneori prin prezența Lui îi cerceta şi pe cei care treceau pe stradă şi  îi aducea la picioarele Domnului.

Ce vreau eu să spun este cä acest tip de închinare în care instrumentul face muzica, în care instrumentul îl "cântă" pe om,  nu inima omului plin de Duhul laudă măreția Domnului, în care glasul e sufocat de ritm şi de gălägie aproape la fel de bine ca la concertele rock, acest tip de "închinare" îşi are originea în Occidentul care se goleşte de Hristos în fiecare zi de 50 de ani încoace la umbra rock-ului, care e de inspirație demonică.

Cultura Occidentului, cea recentă, este controlată şi dirijată spre a crea mentalitatea omului axat pe senzații, hormoni, hedonism, pe un "creştinism" carnal în care dragostea celor mai mulți se răceşte şi care atacä cu arma "nu judeca". Această cultură occidentală contemporană este planificată pentru a controla masele în mod planificat prin ritm, hormoni şi spiritul de turmă pentru a ne separa de Hristos şi de voia Lui.

Acest tip de cultura din Occident este în contradicție cu lucrarea Duhului în om! Nu neg sinceritatea unora şi chiar faptul ca Dumnezeu chiar cercetează inimi sincere dar dacă o face o face ca să ne lumineze să alungăm focul străin din inimile şi casele noastre de rugäciune, o face ca să  lepädăm tot ce este de inspirație străină Duhului Sfânt.

Cei care spun că muzica ține de cultură implicit pun deasupra Bibliei cultura care pe zi ce trece se degradează. Cultura este creația omului. Niciodată ceea ce face omul nu trebuie pus peste ceea ce a facut Domnul, şi ce a poruncit! Hristos a venit sa schimbe toata lumea nu doar o cultura!

Daca nu m-ar durea pentru Biserica Domnului as tăcea! Mă doare şi de aceea scriu că trebuie să fim cea mai dinamică Biserică, plină de Duhul, dar fără focul nociv al lumii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu