marți, 25 aprilie 2017

PASTOR CRISTIAN IONESCU - GLOBALIȘTII NU SE UITĂ LA PREȚ FIINDCĂ ÎL PLĂTIM NOI. Distribuie mai departe, TREBUIE CITIT!


Idealul de a fi o singură lume, un paradis umanist, o utopie eliberată de imposibil, visul de veacuri al revoluționarilor, iată pohta mișcării elitelor globaliste.
Prețul nu contează, trebuie plătit! Atacurile teroriste sunt parte din ecuație, după cum insinua tânărul candidat la președinția Franței, însurat cu profesoara sa cu 25 de ani mai în vârstă, convinsă de un adolescent să-și lase familia (soțul și trei copii) de izbeliște pentru un viitor mai picant.
Adică, moralitatea și etica, bunul simț și normalul, valorile și credința, toate acestea fac parte de asemenea din costul imens pe care acești obscuri periculoși sunt în stare să-l plătească – pe cheltuiala noastră, desigur – în slujba viziunii lor babeliene.
Având în spate resurse nelimitate și sponsori octogenari de tip Soros, cărora nu le-a mai rămas nimic de făcut în viață decât să se joace de-a Turnul Babel, globaliștii joacă tare pe trei fronturi:
  1. Politic, prin scoaterea la rampă a unei generații noi de ideologi formați cu grijă în ultimii 25 de ani în cele mai prestigioase bastioane liberale ale stabilimentului educațional;
  2. Religios, prin virusul cultural care penetrează creștinismul și bisericile, transformând sanctuarele în discoteci, predicile în sesiuni terapeutice, închinarea în dezmăț și tranzitând adevărul de la absolut la relativ;
  3. Legal, prin acapararea instituțiilor de drept și forurilor juridice, răstălmăcind și aplicând arbitrar litera – la nevoie modificând-o – și suprimând prin intimidare spiritul legii.
Pasta în care suntem pisați toți și de toate și în care mestecă dumnealor de zor nu mai are nici urmă de patriotism, loialități, obiectivitate și principii.
Să înțelegem clar, în atotînțelepciunea Sa, până și blestemele divine prin care a fost taxat păcatul (alungarea din Eden, sudoarea muncii, durerile nașterii, încurcarea limbilor) și restricțiile și normele de comportament au rolul de a ne binecuvânta și proteja!
Diferența este că șansa la paradisul lor mincinos, globaliștii ne-o oferă pe cheltuiala noastră, în vreme ce Dumnezeu a plătit El Însuși prețul pentru raiul adevărat!
Națiunile pământului au încercat toate orânduirile și sistemele de guvernământ posibile și toate au eșuat! Nu ar fi timpul să încerce și cu Dumnezeu?
Prin demersul Coaliției pentru Familie și al celor peste 3 milioane de semnături, românii au oportunitatea și responsabilitatea de a oferi un model de virtute și verticalitate, afirmându-și dreptul de a fi normali într-o țară normală!
Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu