luni, 20 februarie 2017

Tupeu cât un ocean!

Cât tupeu să ai ca să afirmi că bordul bisericii penticostale  trebuie schimbat căci cei care-l alcătuiesc huzuresc pe bani! 

Tupeul e colosal! E mare căci ne acundem după un cont! Dar contul nu mai e chiar atât de fals! Indiciie sunt evidente! Şi aici e unul tare mare, un indiciu: nu oricine îşi permite să scrie aşa ceva, că Cepexul trebuie schimbat! Nu e o muiere şi dacă e "una", că de fapt tot muiere e că se ascunde, e una care a studiat dreptul, teologia şi încă ceva. Ca aşa scrie pe google! 

Dar ce muiere?! După ce încearcă să şteargă pe jos cu Cepexul, răzbunare evidentă, cu o fățărnicie cât Pacificul, cheamă la post şi rugăciune! După ce îți sparge capul dă cu puțină vată de ochii mulţimii. După ce te încarcă de gunoi îți dă şi cu nițel parfum! Ipocrizie maximă!

E clar că e doar de imagine acest post!  Această chemare! Doar un balon! Şi persoana care scrie ştie asta! Ştie că postul acesta e doar o metodă de a ieşi în evidență! Dacă cu adevărat chema la post se vedea din raportarea corecta față de semeni, față de conducere! 

Auzi? Ştergi pe jos cu oameni ai lui Dumnezeu si apoi chemi la post? E noaptea minții! 

Frustrări mari...

Lacrimi pe umăr de suflet....

sau ...rost de o viață

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu