sâmbătă, 18 februarie 2017

Frământând gânduri, pardon, FRĂMÂNTÂND GUNOAIE de catre o persoană ascunsă după numele Carmen YKA!


”APEL LA 7 ZILE DE POST SI RUGACIUNE
in perioada 20-27 februarie 2017
Puterea de a actiona ,de a astepta ,de a lua hotarari noi
S'au scurs deja aproape in totalitate cele sase luni de sactiune omeneasca ,pentru pastorul principal al bisericii Betel din Bucuresti , Florin Ianovici !
Pe cei mai multi ne'a revoltat o decizie luata in pripa ratiunii de o conducere incapabila sa de'a explicatii miilor de oameni ce le platesc salariile deloc neglijabile ,dar am fost alaturi de cel cazut parca cu orice pret , intre" talharii acestor vremi", care sunt lipsa de responsabilitate,de asumare ,dorinta de a ucide fratii ,nu de a ridica, dorinta de a darama si nu a zidi.
Dar timpul trece ,parca fara sa bage de seama uneltirile lumesti de marire ale unora ,de fabricare a urateniei altora ,totul pentru pretul uni scaun manjit de lupte firesti si lacome .
Acum se asteapta decizia unui comitet bisericesc unde a slujit fratele pastor Florin Ianovici peste 20 de ani, si unde ,oricat de aroganti ar fi unii ,trebuie sa recunoasca ,ca Biserica Betel din Bucuresti a fost binecuvantata ,zidita si crescuta din belsug ,prin harul daruit de Dumnezeu acestui pastor.
Apoi asteptam decizia Cultului Penticostal ,dupa sase luni de smerire si asteptare a fratelui pastor , prin care sa fie repus in toate drepturile avute anterior suspendarii pe aceasta perioada limitata ,asa cum este legal ,biblic,etic si moral.
Cat este decizia unora de onesta ,de partea cui este dreptatea ,va veni o zi cand totul va fi dat pe fata , de aceea sa ne incredem in Hristos !
Daca unii dintre noi am tacut limitandu'ne la post si rugaciune in aceasta perioada ,sa nu inteleaga ceilalti ca vreunul dintre noi am uitat sau nu suntem atenti la jocurile puterii facute in spatele usilor inchise. Inaintea lui Dumnezeu totul este descoperit !
Pentru aceasta cauza va chemam la o saptamana de post si rugaciune pe toti acei ce ati fost ziditi spiritual de pastorul Florin Ianovici ,pentru ca Dumnezeu sa dea la o parte orice plan vrajmas,sa taie calea dusmanilor lucrarii Domnului ,ce o face pastorul Florin Ianovici,schimbandu'le inimile in bine,alungand ura si jocurile murdare de culise,sa dea pe fata orice plan murdar al celui rau , sa dea biruinta in Numele lui Hristos slujitorului Sau , si sa vindece trupul,sufletul si inima pastorului Florin Ianovici pentru a putea sluji in puterea si harul primite de la Domnul ! amin!
,Dumnezeu sa va rasplateasca!”

Sursa:



Oameni buni vedeți ce este în acest ”tomberon”? Ce o motivează pe această ființă să scrie aceste cuvinte la adresa conducerii Bisericii Penticostale din România? Răzbunarea?


Priviți ce atac urât:

 1. Pe cei mai multi ne'a revoltat o decizie luata in pripa ratiunii de o conducere incapabila sa de'a explicatii miilor de oameni ce le platesc salariile deloc neglijabile”. - De unde știe ce salarii au frații din conducerea Cultului cine scrie aceste rânduri? Ce decizie in pripa?

 2. ”am fost alaturi de cel cazut parca cu orice pret , intre" talharii acestor vremi"” - Cine sunt tâlharii acestor vremi? Frații din conducerea Cultului sau cine îi atacă mascat, folosind conturi false? Din câte se știe tâlharii se ascund! Frații au luat decizii în baza a foarte multe probe. 

3. ”Pe cei mai multi ne'a revoltat o decizie luata in pripa ratiunii de o conducere incapabila sa de'a explicatii miilor de oameni ce le platesc salariile deloc neglijabile ,dar am fost alaturi de cel cazut parca cu orice pret , intre" talharii acestor vremi", care sunt lipsa de responsabilitate,de asumare ,dorinta de a ucide fratii ,nu de a ridica, dorinta de a darama si nu a zidi.” - Auzi? Dorința de a ucide frații? Cine atacă ca să ucidă conducerea Cultului? Nu acest „tomberon”?


4. Dar timpul trece ,parca fara sa bage de seama uneltirile lumesti de marire ale unora ,de fabricare a urateniei altora ,totul pentru pretul uni scaun manjit de lupte firesti si lacome .” - Uneltiri lumești? De fabricare a urâțeniei altora? Despre cine vorbiți? Când ați scris aceste cuvinte ați stat în oglindă? Cine a uneltit? Cine a inventat o ”dramă”?  Tâlharii acestor vremri? ÎȚI SPUNE OGLINDA! Dar și fără să te uiți în oglindă știi cine se ocupă de uneltiri lumești!

5. ”Daca unii dintre noi am tacut limitandu'ne la post si rugaciune in aceasta perioada ,sa nu inteleaga ceilalti ca vreunul dintre noi am uitat sau nu suntem atenti la jocurile puterii facute in spatele usilor inchise. Inaintea lui Dumnezeu totul este descoperit !” - Extraordinar! De unde știi de jocurile din spatele ușolor închise? Nu cumva te dai de gol? Și apoi, ca manipularea să fie maximă, după ce aruncă cu deșeuri în conducerea Cultului fără pic de rușine scrie despre rugăciune și post! 

Întreb, cine stă în spatele acestui cont? Cine este în spatele acestei pagini care cu atâta răutate atacă conducerea Cultului? 

Priviți ce atac a lansat în 23 septembrie 2016 împotriva conducerii Cultului:




 
 Citiți ce a scris mai sus? Cum să spui că acest Cult e condus de oameni care ”stau pe scaune calde și debitează anomalii?” 

1. De unde știe cine scrie detalii din interior, puncte de amendă, detalii pe care nu le dă pe toate, doar unele care par mici, manipulare,  și pe care le minimalizează mai mult? De unde le știe?
2. Ce este cu Toflea? De unde știe lucruri care nu se știu decât de către foarte puțini? 
3. Hopa, cine pe cine a încercat să otrăvească? Dar de unde știe cine scrie? Cine este în spatele contului? 
4. De unde atâta ură la adresa conducerii Cultului? Cuvinte adresate conducerii cultului: ”Ucideți, defăimați ... creștinii au dreptul să hotărască cui plătesc salariile și pensiile grase!”
5. Cine are tupeul, mândria, poate gândi și scrie așa: ”Cepexul trebuie schimbat și scoși toți cei care huzuresc în fotolii ...”? Cine? Ce fel de persoană?

Cine știe atât de multe detalii și cine are chef de răzbunare pe conducerea Cultului? Cine? Priviți pe cine atacă cu vehementă:



 Cine e ”Iuda”, secretarul Bisericii Domnului? Cine este atât de mișel să atace secretarul Cultului? Oare de ce? Care este motivația? De ce nu în președinte? De ce nu în x? De ce în secretar? Dar priviți ce manipulări ieftine, „invidie” bla, bla, bla-uri, ca să pară curată ființa dar în realitate e plină de ură! De ce? De ce atât de mult gunoi? Cine este capabil de așa ceva? 

Priviți cum îl atacă și pe pastorul Ivan. Oare de ce? 


Ce atitudine? „Să îți sapi șefii!” Sunt șefi în Biserică? Nu! Doar în capul unora! Da! Priviți ce atac josnic la adresa pastorului Ivan. De unde știe toate aceste detalii cine scrie aceste cuvinte? 


Proprietarul paginii de facebook frământând gânduri ar fi cineva cu numele Carmen Yka. Dacă căutați pe google găsiți că această Carmen Yka a studiat Facultatea de drept, religie (teologie) și cultură. Hopa, de asta știe multe, foarte multe. A studiat dreptul, teologia și cultura.
Dar știți ce știe foarte bine? Detalii din cadrul foarte restrâns al conducerii cultului. Cum se poate așa ceva? Citiți vă rog: 



 Carmen Yka îi scrie din Ucraina lui Maria Mary faptul că eu am fost exclus din Biserica Penticostală. Fapt cu totul fals. Nici măcar o zi nu am fost pus sub pedeapsă pentru că nu erau motive. Dar cum de îi scrie Carmen Yka lui Maria Mary? Cine este această Maria Mary? E evident tot un cont fals. Dacă uităm pe ceea ce scrie vedem cine este în spatele acestui cont, Maria Mary:

1. Știe detalii din biroul permanent al Cultului Penticostal. 
2. Îi atacă pe pastorii Moldovan și Mocanu. Oare de ce?
3. Are soț avocat care a fost la conducerea Cultului care și-a cerut scuze de la soțul Mariei Mary?
4. A vrut ca să se boteze dar avea poze indecente pe pagină. 
5. Îi face propagandă unui pastor și îl atacă inclusiv pe pastorul Zăgrean. 
6. Cică pe soț îl cheamă Adi și a fost contactat de pastorul Ivan... dar ea e din Cluj, sotul e avocatul lui Carmen Yka, știți, cică m-au dat pe mine în judecată ... și știe foarte multe din nu doar de la Betel ci și de la vârf.
7. Îl atacă pe Alex Ivan. Oare de ce? 
8. Stie nume din Betel, săraca ortodoxă din Cluj. 
9. Ortodoxa are un limbaj biblic, când vrea, evanghelic, nu că e tare?
10. ȘTIE UN DETALIU CARE O DĂ DE GOL CĂ NU E ORTODOXĂ ci E CINEVA ÎN SPATELE ACESTUI CONT: de ce nu i s-a interzis ca să se împărtășească ....? 
11. Știe cine e în spatele frământând gânduri, șase persoane. 
12. A mințit că o să apară pe hârtie și acolo o să vedem numele celor care publică. Ce manipulare. Dacă tot sunt șase de ce nu se arată. Nu sunt șase.... e ....

Citiți cu atenție mesajele scrise de persoana care e în spatele acestui cont: 



















Exact acum un an și două luni, pe 18 decembrie, postam acest mesaj: http://albfaragri.blogspot.ro/2015/12/carmen-yka-si-instigarea-la-distrugere_20.html după care l-am scos, crezând că voi putea verifica cine este în spatele contului, nu mi s-a dat ocazia și atunci pe 20 dec. 2016 l-am repostat.

Ceea  ce m-a determinat ca să iau din nou atitudine, tocmai azi, 18 februarie 2017, a fost mesajul de pe tomberonul, vă rog sa-mi scuzați expresia, frământând gânduri prin care se urmărește distrugerea imaginii conducerii Cultului Peticostal. 

Sunt peste 16000 de persoane care urmăresc mizeriile aruncate în conducerea Bisericii Penticostale și nu am văzut pe nimeni să protesteze. Împotriva corupției clasei politice ieșim dar nu și împotriva celor care lovesc în interiorul Bisericii. E grav! 

Pastorilor care vedeți că acest tomberon își face imagine pe seama mesajelor dumneavoastră, este normal, ca să vă distanțați în scris de această pagină care luptă cu toată forța ca să distrugă imaginea Cultului Penticostal. 

Am scris acest articol lung ca să trag un semnal de alarmă. E vremea să nu mai fiți naivi și manipulați! Sancționați răul cu adevărul.

P. S. În funcție de călăuzire voi continua. Materiale, dovezi sunt multe.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu