vineri, 27 ianuarie 2017

Securiștii de azi?!

Într-o Biserică doua, poate chiar trei,  ființe, pline de "dragoste" şi chiar "sfinte"  de pus în ramă,  dar rama sa nu fie pusă în Casa Domnului și nici în casa mea,  deranjate,  ființele,  că  adunarea nu a stat drept în fața lor, și nici ca nu le-a pupat dulce mânuțele, au tras sfori la Sfatul popular,  la Primărie,  ca sa facă coaliție,  una monstruoasă,  cu cei netăiați împrejur,  ca sa oprească un proiect binecuvântat!  

Doua lucruri întreb,  dacă o fi adevărat ce au făcut aceste două sau trei ființe, slujba de Iuda,  de ființe vândute care luptă împotriva valorilor binecuvântate, exact ca cei vânduți securității,  întreb:

1. Nu știu, ființele, ca ceea ce Dumnezeu deschide nimeni nu poate închide?

2. E păcat ca cei de acolo, cei în cauză,  să afirme ce a afirmat apostolul Pavel - Galateni, 5:12 - Şi schilodească-se odată cei ce vă tulbură! ,  întreb și eu?  

Exista și azi turnători! Nu va lăsați manipulați de tonalitatea vocii lor, nici de faptul ca au învățat pe de rost rugăciuni în alte limbi,  nici ca merg fără rușine la cei din lume,  sau  trag sfori,  ca sa facă rău lucrării lui Dumnezeu!  

Ajungem sa ne uimit când găsim un om al lui Dumnezeu, în adevăr! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu