marți, 24 ianuarie 2017

Iohannis, susținătorul homosexualității, cel care a condamnat familia tradiţională când a numit demersul Coaliției pentru Familie ca fiind unul al "fanaticilor religioși", e pe "făraș"!

"Vom declanșa de două referendumuri: un referendum cu tema familia, este o temă de interes major, este o temă care ține de substanța societății noastre și un referendum despre regimul imunităților din România. Eu am spus mereu și susțin în continuare următorul lucru: nu sunt de acord cu imunitatea parlamentară, dar nici cu imunitatea președintelui.
Întrebarea va fi dacă românii sunt de acord cu imunitățile. Nimeni nu este mai presus de lege. Dacă nimeni este mai presus de lege, atunci imunitățile să dispară pentru toți! Atunci să-l vedem pe Klaus Iohannis cum reacționează. Este vorba despre principiu. Avem în plan să le declanșăm în primăvara lui 2017", a zis Liviu Dragnea la România TV.

Acesta a mai spus că "îi este greu să creadă că preşedintele va dori sa participe la o discuţie privind modificarea Constituţiei, pentru că s-ar putea să deranjeze".

Sursa: 


Sunt curios, foarte,  ce o sa spună acum susținătorii Laurei Codruța K, ai lui Coldea, ai lui Iohannis,  un pro-homosexualitate declarat,  de acest demers EXTRAORDINAR DE BUN PENTRU CARE ÎI MULȚUMESC LUI DUMNEZEU! 

Vor apara homosexualitatea,  pe Iohannis,  slujitorii,  sau familia,  ma refer la slujitorii Domnului care ai făcut scut în jurul celui care a batjocorit familia,  implicit pe Creatorul familiei,  pe Dumnezeu? 

Vor da semne în continuare ca sunt parte a sistemului care apără Sodoma sau se vor trezi acum pentru ca familia sa fie familie?  

Trăim zile apocaliptice când susținătorii Sodomei sunt dintre cei care se ridica la amvon iar familia este apărată de niște "comuniști"! Vedem oare abisul în care am căzut?

Mă întreb ce o face acum Pleșu și Dilema lui? Dar evanghelicii care nu vor mai putea de supărare văzând ca "Solomon"  al lor e furios căci de ani buni primește resurse pentru a face cale bătută homosexualilor în România iar acum un "penal"  dă de pereți cu demersul marxist-soroșist!

Dumnezeu să-l binecuvinteze pe Liviu Dragnea care face istorie în România! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu