joi, 5 ianuarie 2017

Fostul iluzionist, Alin Loloș, vinde iluzii cu o aroganță greu de descris



Un fel de Simon Magul care a ajuns mare învățător,  Alin Loloș,  are nevoie de Hristos, de credința dată sfinților odată pentru totdeauna!  

În articolele următoarea voi prezenta hula pe care Alin Loloș o aduce lui Dumnezeu și planului Său întocmit încă înainte de întemeierea lumii! 

Nu știu dacă a stat cinci minute de vorbă cu un penticostal cu două clase dar plin de Duhul Sfânt că era lămurit asupra păcatelor în care se află și azi nu mai hulea lucrarea Duhului Sfânt!  

Fie ca să te smerești Alin Loloș și să accepți credința! 

Vor urma, în funcție de timpul meu, câteva articole în care Alin Loloș să aibă ocazia sa vadă ce spune Biblia despre Lucrarea Duhului Sfânt!  




2 comentarii:

  1. Este ciudat cum acest Alin Lolos merge prin biserici dar nu spune niciodata din ce biserica face parte. Oare da socoteala cuiva de viata lui? Este capabil sa se situeze sub o autoritate? Cred ca pastorii care-i faciliteaza accesul la anvon ar trebui sa-l intrebe prima data din care biserica face parte si sa prezinte acest detaliu bisericii care-l asculta. Lolos ataca o comunitate care se legitimeaza public, de pe o pozitie nedezvaluita, ascunsa. Desigur, el vine si ne spune ca s-a pocait si a spus-o si public. Cine poate sa-i confirme "faptele vrednice de pocainta" de cand a facut aceasta declaratie? Cui da socoteala pentru comportamentul sau? Daca va zice ca da socoteala doar Domnului atunci e clar cu cine avem de-a face.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tavi, ai punctat excelent! Domnul sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere