marți, 10 ianuarie 2017

Ciorba reîncalzită de Alin Loloș e otravă

Sursa
Ăștia care nu cred în lucrarea biblică a Duhului Sfânt inventează o scriptură a lor pe care o pun peste Biblie și vor să îi și credem.  Au făcut o ciorbă plină de venin,  o tot reîncălzesc și vor să ne-o dea drept Cuvântul Domnului.  

Ei spun că apostolii s-au dus în Samaria și s-au rugat pentru samariteni ca să primească Duhul Sfânt și samariteni,  ca excepție,  pentru că să confirme ca Evanghelia a trecut de la evrei spre celelalte popoare.  Asta e scriptura lor. Biblia spune altceva! 

Oameni buni,  samariteni au fost copiii lui Dumnezeu până să ajungă Petru cu Ioan la ei, "şi anume Duhul adevărului, pe care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte, dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi şi va fi în voi." Ioan 14:17. 

Dacă samariteni nu erau din Biserică,  ci erau din lume, Ioan care a scris cuvintele de mai sus și Petru,  nu mergeau la Samariteni ca să se roage să primească Duhul Sfânt,  făgăduința!  Spune clar Biblia,  nu teoria Loloș,  că s-au dus la samariteni ca să se roage să primească Duhul Sfânt, adică știau sigur ca nu sunt din lume, ca sunt ai Domnului,  s-au dus ca să facă acesta lucrare urgentă și universală,  pentru toți! 

Dacă apostolii considerau ca lucrarea lui Filip era una nebiblică nu se mai deranjau sau mergeau cu alt scop,  să-i nască prin Evanghelie.  Dimpotrivă,  ei au știut ca samariteni au primit Cuvântul,  au fost convertiți,  metanoia a avut loc și atunci au mers sa se roage pentru și cu cei ai Domnului din Samaria,  nu ca să confirme ca sunt mântuiţi,  ci pentru ca erau deja ai Domnului ca să primească Duhul Sfânt,  plinătate de care avem nevoie ca sa trăim pentru Domnul. 


REPET,  Alin Loloș, și toți care predicați baliverne,  în Samaria dacă nu erau copiii Domnului cei de acolo apostolii nu mergeau să se roage ca să primească Duhul Sfânt niște oameni din lume pentru că lumea nu-L poate primi!  

Samaritenii au fost convertiți prin Filip, incluși în legământul cu Domnul,  iar în prezenţa apostolilor au primit Făgăduinţa Duhului!  

Alin Loloş,  nu încerca să schimbi Biblia, e jale pentru cine adaugă sau scoate din Biblie,  pe tine schimbă-te! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu