sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Alin Loloş nu crede în Dumnezeu!



Alin Loloş pentru că nu a avut parte de darurile Duhului Sfânt, pentru că nu a văzut manifestările Duhului Sfânt, pentru că nu a înţeles Cuvântul, nu s-a lăsat luminat de Duhul Domnului ca să priceapă că făgăduinţa Tatălui, botezul cu Duhul Sfânt, nu este convertirea, pentru că este plin de mândrie, pentru că are un tupeu de scenă, de iluzionist, aceste cauze, şi altele, îl determină Alin Loloş să lupte împotriva lui Dumnezeu, a planului lui Dumnezeu, a Evangheliei şi să vină cu o evanghelie şi cu un dumnezeu după mintea lui. Alin Loloş nu crede în Dumnezeu, în Cel din Biblie. Da, el crede într-un dumnezeu, are o teorie, are o formă de evlavie, dar dumnezeul lui Alin Loloş nu este Dumnezeul din Biblie pentru că Alin Loloş se luptă cu toate armele, exact ca şi Saul din Tars, crezând că face bine, tocmai împotriva Adevărului. Are în minte un dumnezeu mic, un dumnezeu după mintea lui, creat de el, şi o evanghelie schiloadă şi sub porunca acestui dumnezeu şi evangheliei schiloade vrea să demoleze, dar nu va reuşi niciodată, Adevărul!

Alin Loloş, combătând darul Duhului Sfânt numit prorocia, spune următoarele:

„Ce înseamnă să prorocesc? Îi auzim vorbind lucrările minunate ale Domnului. Asta înseamnă prorocie. Le descopăr oamenilor taina, Coloseni 1, ascunsă din veşnici, bineînţeles care este în concordanţă cu Scriptura. Degeaba îmi descoperă mie o taină dacă nu este în concordanţă cu Scriptura.” – Minutele 32-33 - sursa video aici!

Pentru Alin Loloş a proroci înseamnă a descoperi taina Evangheliei. Iluzionistul confundă prorocia cu predicarea tocmai pentru că pentru mintea lui prorociile prin Duhul Sfânt, darurile Duhului Sfânt, nu există.

Alin Loloş, predicarea, proclamarea Evangheliei este una iar prorocia, descoperirea tainelor inimilor oamenilor, ceea ce numai ei ştiu în lăuntrul lor, descoperirea lucrurilor care urmează să se întâmple este un dar al Duhului Sfânt chiar dacă tu nu crezi asta. (E adevărat că Evanghelia e plină de profeţii, ea fiind o profeţie foarte complexă, planul lui Dumnezeu, dar proclamarea evangheliei şi prorocia ca dar al Duhului Sfânt sunt două lucrări distincte.) 


Alin Loloş, dacă tu nu ai fost în China nu înseamnă că nu există această ţară şi că ea dispare dacă tu afirmi că nu există sau o numeşti cum vrei tu. Dacă tu nu ai băut lapte de soia nu înseamnă că nu există lapte de soia şi că devinte tot laptele de soia lapte de vacă pentru că tu nu ai gustat lapte de soia. Dacă tu nu ai auzit şi nu ai văzut manifestarea darurilor Duhului Sfânt, şi nu crezi în ele, roagă-te Domnului să te ierte şi să te lumineze căci grozave păcate faci, pentru că combaţi ceea ce nu cunoşti crezând că dacă nu sunt aşa cum le înţelegi tu, nu există sau nu sunt biblice sau de la Duhul Sfânt. Aline,  nu le combate ca şi cum nu ar exista sau ca şi cum ar fi de origine demonică lucrările Duhului Sfânt doar pentru că mintea ta nu pricepe planul lui Dumnezeu.

Alin Loloş, pe pielea mea, îţi dau un singur exemplu despre darul prorociei manifestat cu da şi amin, prorocie spusă a cărei împlinire a şi început. Fie ca să înţelegi că vorbirea în limbi, prorocia şi toate darurile Duhului Sfânt, nu cum le înţelegi tu, ci cum sunt ele în Noul Testament, sunt şi azi prezente în Biserica lui Hristos.

Exemplul de prorocie şi împlinirea ei care este în curs. În data de 20 noiembrie am fost la Biserica Penticostală „Poarta Cerului” din Timişoara. După programul de dimineaţă a venit la mine un frate, un slujitor de acolo, l-am înregistrat, a spus printre alte taine pe care Dumnezeu mi le-a descoperit, la unele doream să renunţ şi a spus să nu renunţ, că în anul care urmează Dumnezeu va lucra pentru proiectul din Voluntari, mai mult decât a lucrat în toţi anii de când prin harul Domnului slujesc în Voluntari. (Noi vrem să facem o nouă clădire pentru Biserică. Am depus eforturi şi Dumnezeu le-a încununat cu biruinţă. Am cumpărat  un teren, apoi am făcut proiectul pentru o nouă clădire, avizele, a fost nevoie să ne lărgim drumul de servitute şi să mai cumpărăm teren, alţi bani pe care i-am prevăzut pentru construcţie etc. etc. Toate acestea au necesitat sume mari. Am pornit prin credinţă şi Dumnezeu a dat până acum biruinţă.)

În 20 noiembrie 2016,  Duhul Sfânt i-a descoperit fratelui care mi-a spus ferm că în anul următor, din acea zi, vom vedea mâna lui Dumnezeu lucrând mai mult decât în toţi anii, până atunci, pentru lucrarea Lui din Voluntari. Asta a fost la finalul părtăşiei de dimineaţa. Seara, în aceeaşi zi, 20 noiembrie 2016, am fost tot în Timişoara la o altă Biserică. A venit la mine un frate după adunare şi am făcut schimb de numere de telefon. Mi-a spus să-l sun următoarea zi. Am vorbit luni, 21 noiembrie cu el. Mi-a spus că de câteva luni Dumnezeu i-a pus pe inimă ca împreună cu echipa lui de muncitori să facă ceva pentru Dumnezeu şi lucrarea Lui. Nu a avut călăuzire să se implice până în 20 noiembrie. Când a văzut situaţia din Voluntari mi-a spus că Dumnezeu l-a conştientizat că este ceea ce trebuie să facă, locul în care trebuie să se implice. Dimineaţa a fost prorocia. Seara a început împlinirea ei. Un frate cu o echipă puternică de muncitori a spus că partea de manoperă, care reprezintă foarte mult din suma totală a unei construcţii, aproximativ 40%, o fac ei în Numele Domnului Isus Hristos.

Dumnezeu e viu! El, Dumnezeu este în control şi descoperă slujitorilor Săi tainele Sale! Dumnezeu descoperă pe la ora 12 şi câteva minute în data de 20 noiembrie 2016 că va lucra într-un an mai mult ca în toţi anii de până atunci şi în orele următoare  începe împlinirea prorociei, un frate se angajează că va face clădirea, partea de manoperă, în Numele Domnului. O economie de zeci de mii de euro, poate valoarea terenului, numai într-o singură zi. Ştiu că Dumnezeu va lucra până la finat, cum El a promis. Acestea sunt lucrările Duhului Sfânt. Acesta e Dumnezeul Bibliei. E Dumnezeul meu în care cred din toată inima!

Alin Loloş, există darul prorociei! Există vorbirea în alte limbi, pământeşti şi îngereşti! Omul când primeşte făgăduinţa Tatălui, botezul Duhului Sfânt, vorbeşte în limbi, cum Duhul vrea, nu cum vrei tu. Există darurile Duhului Sfânt!  Aline, te rog în Numele Domnului Isus Hristos, renunţă la dumnezeul din mintea ta şi crede Evanghelia! Ai crescut la tudorişti, la creştini după evanghelie care botează copiii mici, din câte ştiu, ai avut parte de influenţe multe şi nebiblice, de unele, slavă Domnului, ai scăpat, dar nu e destul. Crede Biblia! Acceptă-L pe Dumnezeul cel viu! Cazi înaintea Dumnezeului viu şi adevărat şi pe El primeşte-L în inima ta cu frică şi cutremur şi adevărul Bibliei, aşa cum este, nu deformat!

E vremea pocăinţei!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu