sâmbătă, 31 decembrie 2016

Pentru anul 2017, din TOATĂ INIMA!

Sursa
Îmi doresc fierbinte ca în anul 2017:

1. În Constituția României să fie specificat clar că familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie!  

2. Să trăim acest verset: Mica 6:8 - "Ţi s-a arătat, omule, ce este bine, şi ce alta cere Domnul de la tine decât să faci dreptate, să iubeşti mila şi să umbli smerit cu Dumnezeul tău?"

3. Da al nostru să fie DA! NU, nu să fie! Să ne respectam pe noi și pe Dumnezeu,  împlinind cuvântul dat!

4. Să obținem autorizația pentru proiectul Bisericii Elim și să putem strânge pentru proiect suma de care este nevoie pentru materiale, că apoi sigur o sa vedem și clădirea!  (Toate avizele au fost obținute,  proiectul este gata, am fost constrânși să ne lărgim drumul de servitute,  sa mai cumpărăm teren și ne-am conformat, tot dosarul este depus la Primărie. Dumnezeu să intervină!) 
 Dumnezeu a făcut o mare minune. Încă una, avem promisiunea fermă că o echipă de frați formată din 25 de persoane va ridica construcția în Numele Domnului.  Economia este uriașă.  Mai avem nevoie de fonduri, și nu puține, pentru materiale! Știu că Dumnezeu va lucra și de aici înainte,  cred din toată inima.

5. Oamenii să-L vadă pe Hristos în noi!  Asta însemnă sa fim smeriţi.  Să nu ne vedem noi, nu lumea, nu păcatul,  Hristos, El să fie văzut în noi prin faptele noastre! 

6. Să putem să-i facem pe oameni să înțeleagă că atunci când se luptă împotriva valorilor sfinte și a Bisericii, se luptă direct împotriva lui Dumnezeu.  Asta e grav pentru ei. Trebuie conștientizați! 

7. Oamenii, tot mai mulți, să se pocăiască în adevăr.  Să umble pe calea cea strâmtă!  Formele de evlavie să piară unde e Biserica! 

Doamne,  ridică-ne în anul 2017! Pune tema de Tine în noi! Duhul Tău să ne cerceteze iar Cuvântul Tău să locuiască din belșug în noi! Faptele să ne fie podoabele,  faptele sfințeniei, nu lucrurile lumii care ne separă de Tine! 

Ai mila,  Doamne! Și dacă vei trece pe la noi, rod să avem! Rod bogat! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu