sâmbătă, 17 decembrie 2016

Cam câți homosexuali sunt în România?

Sursa foto
Sursa
    Vor să pară milioane!  Lasă impresia că sunt precum soarele,  în jurul lor vor să se învârtă toți.  Familia trebuie deformată.  Vor să înfieze copii chiar dacă înadins au renunțat la întrebuințarea firească lăsată de Creatorul.  Răspândesc boli și aduc blestemul unde sunt prezenți.  Ei sunt homosexualii!  Întrebarea este, cam câți sunt în România?  
   Nu am pretenția ca știu numărul lor exact dar o cifră aproape de adevăr este 4260, în București. Să fie dublu în toată țara?  Se poate.  În București 4260 l-au votat pe reprezentantul lor. Dar nu avem garanția ca toți votanții lui Remus Cernea au fost homosexuali.  La parada care a pângărit România din anul 2016 au participat aproximativ 2500 de persoane (sursa). Dacă au fost 2500, probabil din toată țara,  iar Remus Cernea a fost votat de 4260, sigur au fost și heterosexuali care l-au votat în București,  pot să am convingerea că în România nu sunt mai mult de 8500 de homosexuali care să fi fost lăsați în voia minții lor. Mai sunt unii care au ajuns așa pentru că au fost molestați. Ei pot să fie recuperați mult mai ușor.  
   În acest context Remus Cernea,  cel care a încercat să facă din 8500 o planetă unde 8500, nu sunt nici atâția, să aducă blestemul peste 19 000 000 de români,  chiar peste, când a văzut câți susținători are a decis să plece!  

   Să susținem cu rugăciune, post și tot ce o sa fie nevoie demersul de modificare a articolului 48 din Constituție.  

  ROMÂNIA NU E SODOMA!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu