vineri, 18 noiembrie 2016

SUA - mare scandal mediatic

f1140fc953bc0493685a7d576813237e
Mainstream media americana, de la CNN si New York Times la CBS si Washington Post, a considerat la vremea respectiva, ca Dalia Mogahed este cea mai potrivita alegere a presedintelui Obama pentru ocuparea postului de consilier pe probleme religioase. Normal, din moment ce era prima femeie cu hijab la Casa Alba. Si cu tatal membru marcant al Fratiei Musulmane. Si mai era si in gratiile lui Yusuf al-Qaradawy, liderul spiritual al aceleeasi Fratii – “mama tuturor organizatiilor teroriste islamiste”, cum o numea Mahmud Abbas. Si mai aparea si la Televiziunea britanica, invitata de un membru al organizatiei islamiste radicale Hizb ut Tahrir, pentru a explica cat de buna este Sharia. In conditiile astea, cum sa zica ceva rau presa americana despre Dalia Mogahed – cartita Fratiei Musulmane infiltrata la Casa Alba?! Nu avea cum.
Si cum sa scrie ceva rau neo-marxistii de la CNN si New York Times, despre Huma Abedin?! Nu spunea despre ea Hillary Clinton ca este “a doua ei fiica”? Da, Hillary Clinton care trebuia sa fie, ca asa vroia mainstream-media americana, presedinte dupa Obama. Si Huma Abedin sa-i urmeze, natural, lui Dalia Mogahed. Doar Huma era cea mai potrivita persoana din State, pentru a-i fi sefa de cabinet lui Hillary; adica mana ei dreapta. Cuplul H&H ar fi condus America. Frumos!
Si cum sa aiba Huma Abedin o presa rea cu un CV ca al ei?! Mama membra a Fratiei Musulmane pakistaneze, conducatoare a Surorilor Musulmane din Arabia Saudita, apriga militanta pentru instaurarea Sharia in toate tarile musulmane si foarte buna prietena cu sotia lui Mohamed Morsi, fostul presedinte – Frate Musulman – al Egiptului. Tatal, erudit teolog wahhabit pakistanez, invitat de rege in Arabia Saudita sa propovaduiasca la Universitatea King Abdulaziz reintoarcerea la radacinile islamului. Cu un asa CV cum sa-i gaseasca nod in papura ideologii media americani lui Huma Abedin, alta cartita a Fratiei Musulmane ce urma sa fie infiltrata la Casa Alba?! Era pe cat de imposibil pe atat de incorect politic!
Si a fost liniste si pace, din punct de vedere mediatic, si la CIA, unde Barack Obama l-a pus sef, coincidenta, pe musulmanul John Brennan, convertit la islam inca de pe vremea cand era agent in Arabia Saudita. Asadar, putem spune ca administratia Obama a fost un reper pozitiv pentru Media, asa cum urma sa fie si administratia Hillary Clinton, chiar daca aceasta l-ar fi pus pe Abu Bakr al-Baghdadi, secretar la Aparare.
49049852-cached
Asa, insa, e scandal mare in presa americana. Si cum sa nu fie cand Donald Trump – inamicul ei numarul 1 – vrea sa-l numeasca consilier pe Stephen Bannon, patronul lui Breitbart News si, acum, inamicul ei numarul doi? Da, pentru ca Stephen Bannon are un dosar de tot rahatul: american, ofiter de marina, bancher, realizator si producator de filme si, pe deasupra, nu wahhabit, ci conservator. Un conservator care, in loc sa stea in banca lui, a produs documentare in care Sarah Palin e prezentata ca o fiinta umana, iar miscarea Occupy drept o adunatura de marxisti sonati. Mai mult, Stephen Bannon a condus in ultimii ani Breitbart News, care a scris altfel decat restul presei americane despre Dalia si despre Huma, despre Fratia Musulmana si terorismul islamic. Ba, chiar a avut curajul sa atace Hamas si sa fie pro Israel, adica cum e mai rau. Asa ca, tovarasul Bernie Sanders, acest Ilici al democratilor americani, a dat semnalul de linsaj, cerand intr-un comunicat, ca Donald Trump, bun prieten cu Stephen Bannon, sa anuleze nominalizarea.
Eliberati din lant, marxistii media au sarit la gatul lui Bannon, acuzandu-l, printre multe altele, de “anti-semitism” si “nationalism alb”! In timpul acesta, marea speranta a Partidului Democrat, musulmanul Keith Ellison, fost membru al organizatiei islamiste anti-semite “Natiunea Islamului”, viseaza linistit la sefia partidului, fara a fi deranjat de presa de stanga americana, poate si pentru ca a avut grija sa nominalizeze din timp Israelul drept “stat apartheid”! Incredibil, dar adevarat.
Insa, cu tot scandalul, la Casa Alba, cel putin pentru patru ani, usile, care vor fi deschise de Donald, Stephen, Mike si Ted, vor sta inchise pentru Hussein, Mogahed si Huma; bustul lui Churchill, dat jos de Obama, va fi repus la locul lui, iar bustul lui Azhar Azeez (lider al Fratiei Musulmane americane), pus de Obama, inlaturat; si nu se va mai sarbatori Ramadanul. Tot incredibil, dar la fel de adevarat. Iar jihadul mediatic, care va fi dus impotriva Presedintelui si oamenilor lui, va certifica lucrul acesta.
Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu