joi, 17 noiembrie 2016

De ce sunt convins ca USR este un partid MARIONETĂ iar Dacian Cioloș nu lucrează pentru ridicarea României


https://www.antena3.ro/actualitate/legatura-suprinzatoare-dintre-dacian-ciolos-si-miliardarul-soros-382343.html
George Soros a donat peste 200 de milioane de dolari din 1990, când a înființat Fundaţia Soros în România, și până în 2014, majoritatea prin investiţii directe. Din 2014, investițiile directe au fost înlocuite cu finanțările pe bază de proiecte.
Banii lui George Soros au avut ca țintă construcția instituțională a unei rețele de ONG-uri, care a devenit ceea ce se numește „societatea civilă din România". Mesajul sau scopul acestei rețele s-a învârtit în jurul ideii de democratizare a societății de către oamenii cooptați în aceste fundații și asociații. Adversarii lui Soros au arătat mereu că miliardarul american, de origine maghiară, a dorit ca prin ONG-urile lui să influențeze opinia publică în problemele care foloseau scopurilor sale, în special cele economice. Indiferent de realitatea obiectivelor sale, George Soros a devenit un jucător major pe plan politic.
Cea mai reprezentativă figură din "Rețeaua Soros" este, fără îndoială, Alina Mungiu Pippidi. Ea este considerată ideologul activității girate de George Soros în România și tot ei i se atribuie ideea apariței, după 2012, a unor partide noi, cu oameni noi, care să devină o alternativă la partidele clasice, considerate corupte și depășite. Nicușor Dan, cu a sa asociație "Salvați Bucureștiul!" este inovația Alinei Mungiu, cel mai important lider al societății civile. Aceasta l-a scos în luminile rampei, în 2006, ca activist ecologist, apoi l-a lansat în politică. O sursă din mediul ong-ist ne-a declarat că primele operațiuni civice ale lui Nicușor Dan au fost finanțate printr-un sistem de parteneriate tot din banii lui Soros.
ÎNALȚI DEMNITARI, STRÂNSE LEGĂTURI CU MILIARDARUL SOROS
Sandra Pralong, consilier prezidential - primul reprezentat personal al lui Soros in Romania
Mihai Răzvan Ungureanu - fost consilier prezidențial și șef al SIE - finanțat de Soros prin fundațiile sale.
Dacian Cioloș , premier - membru Fundația Friends of Europe - finanțată de Soros
Cristian Ghinea - ministrul fondurilor europene - Centrul Român pentru Politici Europene - finanțat de Soros
Violeta Alexandru, ministru pentru dialg social - ProDemocratia, Institutul Politic Publice - finanțat de Soros
Cristina Guseth - propusa ca ministru al Justitiei in prima echipa a lui Ciolos și retrasă dupa un scandal uriaș - finanțată de Soros
Cătălin Drula - consilier al premierului Ciolos, vicepreședinte al Asociaţiei Pro Infrastructura, care colaborează cu „Alianţa pentru o Românie Curată" (SAR)
Sursa: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu