miercuri, 16 noiembrie 2016

Caracatița prin care statele sunt controlate!

Numele lui George Soros este foarte vehiculat în aceste zile, mai ales după ce Donald Trump a cîştigat alegerile din SUA în dauna democratei Hillary Clinton, susţinută chiar de miliardarul american. După ce Cotidianul a publicat Petiţia prin care americanii cer arestarea lui Soros, mai mulţi cititori ne-au întrebat dacă în SUA se cunosc organizaţiile care sînt finanţate de fundaţiile lui George Soros.
Drept urmare, publicăm mai jos o listă cu 197 de organizaţii care, în ultimii ani, au primit o finanțare directă și asistență din partea lui George Soros și fundației sale, „Open Society Foundations” („Fundaţia pentru o Societate Deschisă” (FSD):
59. Demos
109. Defense Committee
111.  MADRE
126.  NAACP
164.  Pro Publica
169.  Res Publica
175.  Sojourners
188. Working Families Party
În plus față de acele organizații care sunt finanțate direct de George Soros și fundația sale „Open Society Foundations” (FSD), există, de asemenea, numeroase organizaţii "secundare" sau "indirecte" ale rețelei Soros. Printre acestea se numără organizații care nu primesc finanțare directă de la Soros și OSF, dar care sunt finanțate de către una sau mai multe dintre organizațiile sale:
Mai multe amănunte despre activitatea acestor organizaţii finanţate de George Soros pot fi găsite pe site-ul american DISCOVERTHENETWORKS.ORG.
În tabelul de mai sus, remarcaţi la poziţia 123 prezenţa celor de la MoveOn.org , care au organizat protestele din aceste zile împotriva lui Donald Trump, iar la poziţia 25 Aspen Institute , a cărei filială din România este prezidată de Mircea Geoană, din care face parte celebrul Nic Voiculescu, supranumit „Regele medicamentelor”, unchiul actualului Ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu! Ar fi foarte bine ca, în baza mult trîmbiţatei şi doritei transparenţe, să fie cunoscută şi lista tuturor ONG-urilor din România care au beneficiat de suport financiar sau asistenţă din partea fundaţiilor lui George Soros.

Sursa: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu