miercuri, 9 noiembrie 2016

Americanii ne-au demonstrat că se poate! - Președintele Viorel Iuga





   Da, se poate! Goliat a fost învins din nou. Un Goliat cu chip de femeie dar incomensurabil raportat la Goliatul învins de David acum aprox. 2980 de ani.  Nu Trump l-a învins ci creştinii care s-au unit împotriva unui sistem foarte puternic. Dumnezeu încă odată ne-a arătat că dacă noi ne facem partea în unitate El intervine.

- Peste  1,3 miliarde de dolari donaţii pentru campanie - sumă la care au contribuit şi nume din oculta mondială;
- 215 publicaţii, nume sonore, pentru Clinton vs. 8, mai obscure, pentru Trump;
- Toată clasa politică care conduce Europa; 
- Actori,regizori şi cântăreţi foarte populari pentru lume etc. 

   Împotriva acestui sistem nu Trump a câştigat. Împotriva acestui sistem poporului lui Dumnezeu care a văzut clar nocivitatea sistemului cu chip de femeie, Dumnezeu i-a mai dat răgazul să mai lucreze pentru El încă în linişte. Vom vedea cât o să ţină această perioadă căci forţele colosale reprezentate de Clinton sigur o să se regrupeze ca să-l corupă pe Trump încât acesta să le pună agenda în aplicare. 
   Cert este că dacă există voinţă, iniţiativă, unitate, discurs categoric, acţiuni publice şi mai ales credinţă în Domnul Isus Hristos şi în ajutorul Lui şi iniţiativa pentru familie din România o să se materializeze. Dacă tăcem, mai ales acum, dacă ne sabotăm unii pe alţii, fraţi pe fraţi, nimic nu o să se realizeze iar împărăţia întunericului va avea de câştigat iar noi o să regretăm cumplit căci nu ne-am făcut datoria.
   America oferă încă odată un model că orice sistem, oricât de tare ar fi, poate să fie învins! Biserică, pe metereze!

   Dumnezeu să binecuvinteze America! 

   Dumnezeu să binecuvinteze România!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu