miercuri, 19 octombrie 2016

ȘOC ȘI GROAZĂ: Klaus Iohannis susține căsătoriile între HOMOSEXUALI!

Cunoaste lumea

Iohannis a vorbit despre CĂSĂTORIA între PERSOANE DE ACELAŞI SEX: “Sunt adeptul toleranţei. Este greşit să mergem pe CALEA FANATISMULUI RELIGIOS”


Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, înaintea plecării la Consiliul European de la Bruxelles, că nu este împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.
“În privinţa modificării Consituţiei nu este rândul meu să vorbesc despre asta. O să vorbesc pe urmă. Ce pot să spun este că eu provin dintr-o minoritate etnică şi dintr-una religioasă. Trebuie să revenim la toleranţă, cu bune şi cu rele. Nu toate grupurile etnice şi religioase sunt la fel. Este greşit să dăm ascultare şi să mergem pe calea fanatismului reliogios. Nu cred în ele şi nu le sprijin. Sunt adeptul deschiderii şi toleranţei către celălalt”, a precizat Klaus Iohannis după ce unul dintre jurnalişti l-a rugat să comenteze acest subiect.
Sursa: 
   P. S. Spunea cineva că vom regreta că l-am votat pe Klaus Iohannis. A avut dreptate. Încep să am mari regrete! Este cât se poate de clar spre ce direcție conduce țara. Biserica a aflat cât se poate de clar cine este Klaus Iohannis și acum Biserica este chemată să își îndeplinească menirea azi mai mult ca până acum!
  Familia este în pericol! Societatea este în pericol! România este mai mult ca oricât pe marginea prăpastiei!
  Dumnezeu să ne dea putere ca să putem lupta până la capăt pentru valorile sale chiar dacă Goliat rânjește!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu