marți, 25 octombrie 2016

Creștinii moderați, homosexualitatea și familia sfântă!

   
libertatea.ro


   Pastorul Viorel Iuga vede bine. Pentru că are ochii deschiși și înțelege clar realitatea s-a comportat exemplar față de președintele României în acest context în care ofensivei împotriva familiei sfinte i se mai alătură unii care nu luptă lupta cea bună, ci duc lupta împotriva apărătorilor familiei.
      Pentru cei care nu realizează ce este homosexualitatea încă se pot trezi, Biblia o definește cum nu se poate mai clar.  Îi rog să citească cuvintele de mai jos. Dacă vor fi sinceri vor înțelege că demersul pastorului Viorel Iuga a fost unul al normalității în fața pericolului numit homosexualitate care este mai dăunător decât armele atomice. 
    Studiile spun că: 
– în medie, homosexualii care trăiesc în cuplu întreţin relaţii sexuale cu 8 parteneri pe an, iar cei care nu trăiesc în cuplu cu aproximativ 20 de parteneri pe an;
– dintre homosexuali, 43% întreţin relaţii sexuale cu peste 500 de bărbaţi pe parcursul vieţii, iar 28% cu peste 1.000 de parteneri;
– între 70% şi 78% din homosexuali raportează că au contractat o boală cu transmitere sexuală (BTS);
– probabilitatea ca un homosexual să dezvolte cancer anal este de 38,8 ori mai mare decît în cazul unui heterosexual;
– homosexualii prezintă o probabilitate de cel puţin 160 de ori (cu 15.900%) mai mare de contaminare cu HIV decît heterosexualii;
– rata consumului de droguri şi alcool este de trei ori mai mare la bărbaţii gay, lesbiene şi bisexuali decît la heterosexuali;
– depresiile unipolare şi bipolare au o rată de incidenţă de 3,64 ori mai mare la gay şi de 3,69 ori mai mare la lesbiene faţă de heterosexuali;
– dintr-un studiu realizat de medicul american Gary Remafedi rezultă că 72% din homosexuali consultaseră de‑a lungul timpului un psihiatru sau un psiholog pentru probleme emoţionale şi 31% fuseseră spitalizaţi pentru o chestiune de sănătate mentală.
Bagley şi Tremblay (1997), observînd comportamentul suicidal al unui grup de tineri homosexuali cu vîrste între 18 şi 27 de ani, constată o rată de sinucidere mai mare de 14 ori faţă de tinerii heterosexuali de aceeaşi vîrstă;
în studiul său, Remafedi constată că 34% din homosexuali au avut la un moment dat o tentativă de sinucidere, iar, dintre cei care nu au avut, 21% estimează că o vor face in viitor;
– într-un studiu desfăşurat pe perechi de gemeni din care unul era homosexual, s-a constatat că cei homosexuali își doreau să moară de 4,4 ori mai mult decît fratele lor geamăn care era heterosexual, se gîndea cum să se sinucidă de 4,1 ori mai des şi aveau o rată a tentativelor de sinucidere de 6,5 ori mai mare;
– cel mai vast studiu desfăşurat vreodată a constatat că homosexualii, în anul 1993, trăiau cu 35 de ani mai puţin decît bărbaţii heterosexuali, iar lesbienele trăiau cu 34 de ani mai puţin decît femeile heterosexuale;
– încă din anul 1964 activiştii homosexuali susţineau că „homosexualii constituie un răspuns perfect la problema exploziei demografice”. (sursa)
   Dacă nu ați fost convinși de către aceste cuvinte și cifre vă rog să priviți ce „moderat” a fost sfântul apostol Pavel, fiind sub călăuzirea Duhului Sfânt: 
  •  „Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;  tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.
  •  Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac. - Romani 1:26-28, 32. 

   Citiți ce „moderat” a fost apostolul Petru: 
  •  dacă a osândit El la pieire şi a prefăcut în cenuşă cetăţile Sodoma şi Gomora, ca să slujească de pildă celor ce vor trăi în nelegiuire” - 2 Petru 2:6. 

   Și apostolul Iuda a fost „moderat”: 
   „Tot aşa, Sodoma şi Gomora şi cetăţile dimprejurul lor, care se dăduseră ca şi ele la curvie şi au poftit după trupul altuia, ne stau înainte ca o pildă, suferind pedeapsa unui foc veşnic.”  - Iuda 1:7. 

   Domnul Isus Hristos a anunțat că la venirea Lui o să fie foarte „moderat”: 
  • „dar, în ziua când a ieşit Lot din Sodoma, a plouat foc şi pucioasă din cer şi i-a pierdut pe toţi. Tot aşa va fi şi în ziua când Se va arăta Fiul omului.”  - Luca 17:29-30. 

   Dar, dar, tragic că este acest dar, există o stare mai gravă decât homosexualitatea! Cunoașterea voii lui Dumnezeu și respingerea ei. Aceasta e starea mai gravă decât cea a homosexualității din perspectiva lui Dumnezeu. Bisericile, persoanele, credincioșii care azi nu mai au nici o problemă cu homosexualitatea, cele care ieri au fost moderate și azi tolerante, sunt într-o stare mai grea, infinit mai grea, decât cei care sunt în voia minții lor blestemate, decât cei din Sodoma.  
   Creștinii „moderați” care îi condamnă pe cei care luptă pentru cauzele lui Dumnezeu, pe cei care apără familia, pe cei care înțeleg clar pericolul homosexualității ar face bine că se raporteze cu teamă la Dumnezeu căci starea lor este gravă. Lumina trebuie să lumineze în întuneric. Lumina nu are cum să intre în dialog cu întunericul. Când Lumina face compromisuri nu mai este ce crede că este, s-a stins. 
   Lumina este considerată fanatică de către întuneric. Orice creștin pe care lumea îl aplaudă și-a pierdut substanța de creștin. Orice copil al lui Dumnezeu este un nebun pentru lume. 
    Povestea cândva fratele Moise Lucaci de un tânăr care a fost în armată. L-a întrebat cum a fost? Nu ai fost prigonit? Tânărul a spus că nu! Concluzia: acel tânăr nu s-a comportat precum un copil al lui Dumnezeu. 
   Când lumea nu este scandalizată de prezența Bisericii în mijlocul ei, de prezența creștinilor în mijlocul ei, înseamnă că lumina acelei Biserici s-a stins. Sarea și-a pierdut gustul. 
   
   Când mă gândesc la acele biserici compromise și apostate, în lumina versetului de mai jos, mă îngrozesc:  


„Eu vă spun că, în ziua judecăţii, va fi mai uşor pentru Sodoma decât pentru cetatea aceea”. - Luca 10: 12. 

Dumnezeu să binecuvinteze familia formată dintr-un bărbat și o femeie, familie pe care Dumnezeu o binecuvinteză cu copii. 

România nu e Sodoma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu