luni, 18 iulie 2016

Luptătorii de pluș ai democrației!

   
www.cnn.com
 Ne-am trezit mari apărători ai democrației așa peste noapte. Dintr-o dată vrem ca democrația în Turcia să triumfe. Ne umflăm în pene ca și curcanii și „luptăm” pentru înlăturarea dictaturii și a abuzurilor. Ce tari suntem! În România sunt locuri multe, mai ales aici prin sud, unde dacă ești pocăit ești dat afară din administrația locală, copiii care sunt în anumite școli publice sunt discriminați, când soliciți anumite drepturi pentru care PLĂTEȘTI bani mulți nu ești auzit sau ești împiedicat, da, pentru faptul că ești evanghelic. 

   Nu ne luptăm împotriva abuzurilor, a prigoanei soft care este în România, în unele locuri chiar violentă, dar ne luptăm pentru că în Turcia piatra s-a întors peste cei are au prăvălit-o. Fie ca toți turcii să se întoarcă la Hristos! Câtă vreme vor rămâne musulmani, șiiți sau sunniți, ei tot timpul își vor da în cap și se vor ucide crezând cu tărie că fac foarte bine procedând așa. 
     Dar ei cu ale lor, însă noi, la noi în țară, când  ne vom mobiliza ca să luptăm împotriva prigoanei care este și care se instaurează prin legislația pro-homosexualitate care ne este băgată pe gât? Peste două zile Curtea Constituțională se va pronunța, dacă nu o să amâne, dacă este constituțional ca în legea fundamentală a țării să fie specificat clar faptul că familia este întemeiată de un bărbat și o femeie. Deja 91 de ONG-uri, naționale și internaționale, au reacționat și spun răspicat faptul că este ilegal ce doresc aproape toți românii, este ilegal ce a creat Dumnezeu! Asta spun cei care vor sodomizarea României și a lumii! Minoritatea stricată vrea să iasă din dulap și în România. Iar pe noi în loc să ne preocupe cum să salvăm țara care se afundă în mizerie, și de care suntem direct răspunzători suntem deranjați de Erdogan. 
    Dumnezeu ne ajute să luptăm pentru România. În țara noastră suntem prigoniți! În țara noastră, zis creștină, suntem brutalizați, în țara noastră ne sunt băgate pe gât mizerii și e trist că nu ne doare!  Am ajuns ca un paralizat care nu mai simte nimic când este lovit! Am amuțit! Tac toți de la mic la mare! Vom plăti scump faptul că stăm ascunși în case și după ziduri cu gurile închise.
   Să ne trezim! Haidem să nu mai fim de pluș. Să luptăm bine! Ține de noi ca să facem din România un loc binecuvântat de Dumnezeu! Fie ca să ne împotrivim păcatului până unde zice Cuvântul lui Dumnezeu chiar dacă este dureros de multe ori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu