miercuri, 6 iulie 2016

Lupta Diavolului de a distruge tot ce Dumnezeu a creat FOARTE BUN!

www.lds.org
Omul, familia, Biserica, Biblia și hrana!

   Sunt cinci mari domenii pe care Dumnezeu le-a creat foarte bune, mai bine ca Dumnezeu nimeni nu putea și nu poate să le facă, Dumnezeu când face ceva El face la superlativul absolut. Acestea sunt: omul, familia, Biserica, Biblia și hrana. Pe toate Diavolul prin ai lui vrea ca să le distrugă. 

   Omul - se găurește, vopsește, colorează, pictează doar ca să nu fie foarte frumos, așa cum l-a făcut Dumnezeu. Când o femeie, tânără sau mai puțin tânără, mai nou și bărbații, se dă cu colorant, nuanțator, indiferent pe unde, acceptă sub impresia că se face mai frumoasă să știrbească din ceea ce Dumnezeu a creat extraordinar.  Se ridică peste Dumnezeu. E ca și cum un pictor amator,  de trei clase, s-ar trezi ca să corecteze o pictură celebră. Nu poate decât să o strice. Diavolul prin invazia de culori și găuri urmărește în mod planificat să strice opera de artă a lui Dumnezeu, coroana creațiunii Sale, pe tine omule, femeie sau bărbat! Sfințește nu doar sufletul și duhul ci și trupul!

   Familia - vrea să o distrugă. Cum? Căci bărbatul are nevoie de femeie și femeia de bărbat. Este în gena umană această lege. Păi ca să distrugem familia inventăm că homosexualitatea nu este o deraiere ci ceva cu care te naști. Modificăm prin 1973 prin ceva tratate de medicină că homosexualitatea este ceva cu care omul apare pe pământ și așa începe în mod planificat lupta Diavolului prin ai lui de distrugere a familiei. Apoi cum să-i mutilăm pe copii ca să nu mai aibă ca model familia formată după modelul lui Dumnezeu? Dacă-i lasă împreună cu părinții lor vor vedea că familia trebuie să fie din bărbat și femeie. Au găsit soluția, îi răpim de la părinții lor, îi bombardăm cu desene animate cu homosexuali, introducem educația sexuală în școli și  copiii zăpăciți și fără valori vor alcătui o societate poluată, stricată.  

   Biserica - discotecă, rock, senzualitate, destrăbălare, materialism, hedonism, slujire pentru bani, slujire de ochii lumii, slujire din interese politice, simonie, hărmălaie ...
  Dumnezeu a instituit Biserica cu B mare căci este o instituție divino-umană, lumina lumii, trupul Lui pe acest pământ, sarea pământului, Templul Duhului Sfânt dar Diavolul prin oamenii Lui și prin duhurile de înșelăciune din multe mădulare ale Bisericii a făcut unelte ale păcatului, temple ale poftelor firii pământești, morminte văruite. Scopul Diavolului este să distrugă din temelii Biserica, lucrarea Duhului Sfânt care este baza Bisericii, sfințenia, dragostea, teama de Dumnezeu, lupta împotriva duhului lumii ...

   Biblia - Cuvântului lui Dumnezeu nu mai i se acordă importanță. Biblia a devenit pentru mulți o poveste de adormit copiii. Când Scriptura spune să nu fie nimeni lumesc ca Esau, cine mai crede și se supune? Când Dumnezeu poruncește ca femeia să se acopere când se roagă sau prorocește, cine mai ascultă? Când Hristos vorbește despre faptul că fără Duhul Sfânt suntem orfani, cine mai ascultă  să se roage cu stăruință după botezul Duhului Sfânt? Unde este pocăința? Dar lepădarea de lume? Cine mai ascultă porunca să nu iubim lumea nici lucrurile din lume? Unde este Adevărul, dreptatea și dragostea de Dumnezeu,  apoi cea de oameni?  Biblia a ajuns pentru cei mai mulți o carte religioasă interpretabilă! Ea nu mai este pentru foarte mulți Cuvântul lui Dumnezeu, Dumnezeu de care trebuie să ne temem și să facem tot ce ne spune El! De ce? Nu mai acordăm Bibliei autoritatea pe care o are de Cuvânt al lui Dumnezeu!

   Hrana - Diavolul prin modificare hranei urmărește distrugerea noastră, uciderea planificată și sigură a omului. Sarea de masă are E-uri. Pâinea albă, și nu numai, este plină de amelioratori și cine mai știe câte. Carnea este îmbibată cu hormoni. Apa este ținută în pet-uri, în plastic. Ne-au adunat în orașe mari, metropole, ca să ne poată controla mai bine și hrăni după rețeta lor căci au un scop, cancerul, bolile și în final moartea. Ajungem ca să nu mai găsim  aproape nimic natural și fără zahăr. Țăranului i se ia dreptul ca să mai producă pentru că nu au interesul ca să-l lase să facă alimente sănătoase. Totul trebuie să fie industrializat și controlat căci alimentația trebuie să ne ucidă. Gospodăria mică este condamnată la exterminare. În sate nu mai ai viitor și trăiești tot mai greu căci ei au vrut așa. Diavolul vrea ca să pervertească hrana căci așa ne distruge pe noi!

    În această lume noi suntem în tabăra Învingătorului! Hristos a înviat! El este cu noi prin Duhul Sfânt! Plinătatea Duhului este tăria Bisericii. Sfințenia este podoaba noastră! Zidiți suntem pe Cuvânt!
   În această lume care zace în cel rău noi să avem bucuria mântuirii, noi să radiem harul lui Dumnezeu, statutul de copii ai Lui, de pribegi pe pământ care mergem cu bucurie spre Împărăția lui Dumnezeu cu ea în inimă. Nu avem voie să ne frângem căci Cel care este cu noi este Atotputernic, are toată puterea în cer și pe pământ și este cu noi în toate zilele! 

      Fii Templul Lui în lumea templelor stricate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu