vineri, 1 iulie 2016

La președintele Iohannis au venit americanii! Eu aștept AMERICANII!

Sursa: adevărul.ro
      Da... au venit americanii, au venit și au dat tun după tun. 
  Partenerii de încredere care ne țin pe post de colonie au venit și ne-au făcut cu multa dragoste o autostrada de la granița cu ungurii pana la București...  au făcut-o pe hârtie, doar pe hârtie pe multe sute, sute de milioane de euro, poate, cine mai știe, chiar miliarde. 
   Partenerii noștri de încredere ne-au furat apoi din nou, tot pe noi, tot de la  noi amărâții Europei, sute de milioane de euro cu strategia Microsoft și EADS. 
  Partenerii de încredere, campionii, pilonii democrației, americanii, după ce, la nivel de administrație, și-au omorât părinții fondatori, America profunda și evanghelică, și s-au căsătorit cu homosexualitatea vor să ne aducă și pe noi la „normalitate”. 
    Da, partenerul de „încredere” SUA a venit! După ce s-au coborât în catacombele păcatului îndepărtându-se de valorile care au fondat această uniune de state, Statele Unite ale Americii, după ce au crucificat valorile biblice și nu doar că s-au îndepărtat de Dumnezeu dar luptă pe față împotriva Lui, cu siguranță că putem avea încredere maximă în administrația SUA, exact ca și cum am dormi într-o cameră plină cu scorpioni sau în bârlogul ursoaicei cu pui crezând că o să ne fie minunat! 
    Avem un „partener” de încredere extraordinar care cu siguranță că pe noi ne v-a trata foarte bine din moment ce l-au scos pe Dumnezeu afară din politica lor! 
   Dorm foarte bine la noapte știind că sunt păzit de administrația SUA care s-a lepădat de Dumnezeu! Ce partener! A ucis valorile părinților fondatori, valorile Bibliei, și-a nesocotit bunicii dar pe noi administrația SUA ne va trata cu încredere! Minunat ...
    Suntem pentru administrația SUA „parteneri” când este vorba să ne distrugă țara exploatând gazele de șist, suntem numărul 1 pentru ei când vine vorba de baze militare pe teritoriul nostru,  când vor să legalizăm păcatul, suntem numărul 1 pentru ei când este vorba să ne folosească în ce scop geo-politic vor și când vor să mai stoarcă ce mai este după 26 de ani de jaf! Da, aici sunt de încredere, vor să facă toate acestea... 

    Îmi este lehamite de americani. Eu aștept să vină din nou în România AMERICANII! Cei care-L au pe Dumnezeu! Cei care vin cu valori nu cu venin, cei care când ajung ne ridică nu ne spurcă, cei care ne inspiră nu cei care ne schimonosesc!

      Doamne, te rog mult, fă ca nici un american să nu mai intre în România și te mai rog ceva, din inimă Doamne Isuse, fă ca toți AMERICANII să ne calce țara, să se multe în ea, să vină binecuvântarea Ta peste noi toți! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu