joi, 7 iulie 2016

Glorios! Fără cuvinte!

www.doxologia.ro
„Eu socotesc că suferinţele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături cu slava viitoare, care are să fie descoperită faţă de noi.” - Romani 8:18 

   Am primit acum dimineața versetul de mai sus și m-am bucurat foarte mult de el.
 Tot apostolul Pavel spunea: De altfel, toţi cei ce voiesc să trăiască cu evlavie în Hristos Isus vor fi prigoniţi.” (2 Timotei 3:12) Dacă ești în Hristos cu adevărat ești prigonit, marginalilzat, ofensat, amenințat și chiar bătut mulțumită adevărului care este în tine, datorită  harului lui Dumnezeu care te-a transformat, fiindcă ai valori și ești integru!
  Dacă suferi din cauza păcatelor prezente în viața ta, din cauza mulțimii fărădelegilor care sunt peste tine, dacă te consideri prigonit că cineva ți-a spus pe drept că ești mincinos, hoț, lacom, lumesc ... tu nu suferi pentru Hristos chiar dacă poate asta lași să se înțeleagă, tu suferi pentru că ești în lanțurile fărădelegii.
   A suferi pentru Hristos e un har, e greu de purtat suferința, nu e plăcut, dar e o onoare să poți să suferi pentru Adevăr, pentru Integritate, pentru Sfințenie, pentru Calea îngustă, pentru Evlavie! Este motivator să suferi aici pentru credință și sfințenie căci în Împărăția lui Dumnezeu bucuria și pacea de care vom avea parte nu pot să fie comparate cu ceea ce trăim aici. Auziți, suferințele apostolului Pavel, și multe au fost, foarte multe, nu sunt vrednice ca să fie comparate cu slava care o să vină! Ce glorios o să fie în Cer!

    Ce minunat o să fie în Cer cu Dumnezeu! Dar până acolo trebuie să suferim căci vrem să trăim cu evlavie în Hristos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu