luni, 18 iulie 2016

Fugiți din Norvegia!!!

www.cunoastelumea.ro
  Atunci, Petru a luat cuvântul şi I-a zis: „Iată că noi am lăsat tot şi Te-am urmat  - Matei 19:27

  După toate dramele inimaginabile care au avut loc, și  cele care se petrec, în Norvegia, unele filmate, care sunt sfâșietoare, mă întreb cum de mai sunt români evanghelici, și nu numai, care au copii și care mai stau în Norvegia? Oameni buni, țara aceasta își mănâncă locuitorii! Oameni buni, țara aceasta este plină de sâlnicie! Sodomizarea Norvegiei a atins cote alarmante! Păcatul este la culme! Sunt mai importanți banii decât copiii? Este mai importantă bunăstarea decât pacea din familie? Iosif cu Maria au fugit de Irod ca să-l scape pe pruncul Isus. Fugiți chiar dacă o să mâncați toată viața doar pâine și ceai dar să aveți copiii lângă voi! Fugiți de acolo chiar dacă o să umblați în haine peticite dar să fie toată familia împreună. Fie ca să înțelegeți astăzi că trebuie să fugiți din Norvegia toți, dar mai ales cei care aveți copii! Chiar dacă plecați numai cu hainele de pe voi, plecați numai să vă salvați copiii.
   Un copil, un suflet, este mai de preț decât toată lumea. Nu mai stați în Norvegia. Semnalul de alarmă a fost tras prin cazul Bodnariu! Știm ce este această țară! Am văzut atrocitățile pe care le comite sub numele democrației și al dreptului superior al copilului. Pentru că știm, și știți, aceste aspecte nu vă rămâne decât să plecați repede fără să vă uitați în spate motivați de exemplul lui Iosif și al Mariei care nu s-au rugat să fie dărâmat sistemul ci au plecat în Egipt (asta nu înseamnă că nu continuăm să ne rugăm sau să luptăm împotrivă)! Nu mai stați pe gânduri! 

  • „După ce au plecat magii, un înger al Domnului se arată în vis lui Iosif şi-i zice: „Scoală-te, ia Pruncul şi pe mama Lui, fugi în Egipt şi rămâi acolo până îţi voi spune eu, căci Irod are să caute Pruncul ca să-L omoare.”  Iosif s-a sculat, a luat Pruncul şi pe mama lui, noaptea, şi a plecat în Egipt.” - Matei 2:13-14. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu