vineri, 8 iulie 2016

Cea mai bună carte pentru creșterea copiilor citită de mine!

    Lumea in care suntem nevoiti sa ne crestem copiii se transforma rapid. Conflictul dintre generatii este mai acut ca oricand, iar carierele parintilor au, de multe ori, un efect nociv asupra vietii de familie. Mai rau, stirile si programele TV estompeaza valorile morale perene.
  Zig Ziglar ne arata că important este cat timp petrecem cu copiii nostri, cum ii invatam ce e disciplina, in ce fel ne manifestam iubirea parinteasca, ce sfaturi le dam, cata rabdare avem cu ei si pana unde merge toleranta noastra.
  E cazul sa ne intrebam cum ne crestem, in realitate, copiii. Ii cunoastem, cu adevarat? Stim ce probleme au? Ne spun ei, oare, tot ce au pe suflet? Suntem noi cei la care vin sa ceara sfaturi?
Cartea aceasta demonstrează un lucru simplu, dar pe care multe familii il ignora cu obstinatie: parintii determina in mod esential viitorul copiilor lor.” sursa:elefant.ro
   Copiii noștri ajung bine sau rău în funcție de noi, de părinți! Totul depinde de părinți! 
   Cartea poate să fie comandată cu o reducere de 20% dând click aici -  Comandă AICI cartea „Putem crește copii buni într-o lume negativă!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu