marți, 21 iunie 2016

Mentalitate de Sodoma


         
www.spiritualresearchfoundation.org
 
Mentalitatea de Sodoma - să nu te mai deranjeze păcatul din lume, din țara ta, de lângă tine,  păcat care aduce mânia lui Dumnezeu.       Mentalitate de  tip Sodoma - să taci în prezența răului sau, mai grav, să numești răul bine și binele rău, pe nelegiuit să-l numești în regulă iar pe sfânt ticălos. 
      Aici pe acest pământ ca să ne fie bine TREBUIE, este singura variantă, să fie respectate Legile lui Dumnezeu, Voia LUI. Dezastrul din România din ultimele zile este consecința păcatului nostru ca țară care ne-am îndepărtat de voia lui Dumnezeu. Toate aceste nenorociri mari care vin peste țară sunt o consecință clară a păcatului poporului, a avorturilor, a homosexualității, a lăcomiei, a goliciunii, păcate care au cangrenat societatea.
Dacă nu ne mai deranjează păcatele strigătoare la cer în mod sincer, real și grozav, chiar dacă nu le-am înfăptuit noi, chiar dacă noi avem fapte bune, dacă nu ne apasă când păcatele sunt fluturate în văzul lumii și rămânem pasivi, reci la ce se petrece în lume, la cât de jos a coborât societatea, ne facem vinovați de complicitate, mai mult decât de tăinuire, ne facem vinovați de mentalitatea de tip Sodoma.
Am ajuns să nu ne mai deranjeze păcatul, și, cu durere o spun, mânia lui Dumnezeu va veni peste noi ca și peste cei care înfăptuiesc păcate scârbose în văzul lumii căci nu ne mai doare de păcat. Cum nu ne mai doare că duhul de senzualitate a intrat în casa de rugăciune și a înlocuit plinătatea Duhului Sfânt, că duhul de mândrie domină și a înlocuit modestia și cumpătarea, că absenteismul este colosal căci am devenit creștini doar de duminica, că pofta lumii este în cele mai multe inimi și nu mai tânjim după post și rugăciune ci după glorie, lauri și faimă, că mamona face ravagii și astfel simonia este unde nu-i este locul, că rock-ul este numit cântare duhovnicească, tot așa nu ne mai doare nici că sodomiții smulg copiii din brațele părinților, că cer drepturi, auzi, cer drepturi, că oamenii de cultură promovează ce le spun cei care le pun în conturi, că spitalele sunt locuri ale morții, că țara a ajuns o ruină.  Am devenit RECI! Mirosim greu, împreună cu țara...
 Mentalitate de Sodoma ... dacă tu nu furi dar vezi în autobuz pe un hoț că fură și nu sesizezi lucrul acesta, prin tăcerea ta te-ai făcut părtaș la acțiunea hoțului. Dacă vezi un parlament care dă legi împotriva Legii supreme, a Bibliei, și taci căci inima ta este rece, prin tăcere implicit încuviințezi acțiunea acelui Parlament. Dacă citești despre o decizie a unei instanțe judecătorești corupte, stricate, belialice, care a luat doi copii de la părinții lor și i-a dat unui cuplu de homosexuali și nu te deranjează înseamnă că deja ai mentalitatea de Sodoma.
Sodoma este la ușa noastră și o sparge căci noi nu facem nimic! Sodoma smulge copiii din casa noastră! Sodoma zdrobește fără milă familia după voia lui Dumnezeu! Noi? Unde suntem? Ce facem? Până când? Până când tăcere și această mentalitate de Sodoma, de indiferență, de lașitate, de complicitate?
Lot era în Sodoma dar nu avea mentalitate de Sodoma căci își chinuia sufletul la vederea păcatului din orașul lui Belial. Pe Lot păcatul Sodomei îl chinuia, îi zdrobea inima, îl afecta în fibra fiecărei celule a lui. Lot era în Sodoma dar nu a avut mentalitatea de tip Sodoma.
 Noi cum suntem azi? Pe 25 iunie homosexualii vor defila și vor spurca public Capitala, din nou! Vor să distrugă familia din România! S-au scandalizat căci  peste 3 000 000 de români au semnat căci aici în țara asta familia este din bărbat și femeie și așa vrem să rămână pentru totdeauna. Nu-i interesează căci din cauza lor vine mânia lui Dumnezeu peste țară! Nu-i interesează că infectează societatea cu bolile lor incurabile! Țelul lor este clar, să distrugă familia după voia lui Dumnezeu care este singură variantă posibilă de familie! Vor să ne fure copiii! Vor să aducă blestemul peste noi!
Să nu stăm nepăsători! Să ne doară pentru țară căci altfel vom fi ca ei și Dumnezeu ne va pedepsi și pe noi!
 Cei doi copii care au fost dați homosexualilor au nevoie de noi! Homosexualii dacă voiau copii nu acceptau să trăiască în acest păcat teribil, cumplit. Pentru că au ales voit și deliberat să-L respingă pe Dumnezeu, voia Lui, și s-au făcut homosexuali, au ales să fie fără copii, să rămână cum și-au ales și să ne lase copiii în pace!
Orice instanță stricată de pe pământ, coruptă până în măduvă, nu are nici un drept și nici autoritatea ca să se ridice peste familia creată de Dumnezeu și să fure copiii de la sânul părinților ca să-i dea homosexualilor. Dumnezeu a dat familiei formate din bărbat și femeie copii, să-i lăsăm acolo unde Dumnezeu i-a lăsat!
Să ne activăm inima oameni buni! Să ne doară! Să revenim la normalitate și să renunțăm la mentalitatea de tip Sodoma!


Dumnezeu să se îndure de România! Dumnezeu să aibă milă de familia Barbu și de copiii ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu