marți, 3 mai 2016

Hristos a ÎNVIAT! Diabolicul învins cu propriile arme!

   
lavii-osperanta.blogspot.com
S-a pus la cale în cel mai diabolic mod uciderea Domnului Isus. Au găsit turnătorul din interior. Cu o mască a dragostei, un sărut, colaboratorul l-a vândut. Au întreprins o pseudo-judecată cu martori mincinoși și deși au încercat să-l prindă cu ceva nu au găsit nimic, nimic împotriva Lui. 
   Bătut, torturat psihic, judecat la microscop și rezultatul ... Hristos este alb, nu are păcat. Cu toate acestea  au manipulat, șanajat, judecătorul apoi masele și l-au pus pe cruce. Naivii. Nu știau că prin toată răutatea lor demonică, că prin orbire și nedreptate, vor face bine lumii întregi. Au crezut că au biruit! Au fost convinși că au scăpat de El! Pentru totdeauna ei credeau că Hristos o să fie istorie! Dar pe Hristos nimeni nu poate să-L înlăture, nici chiar moartea! Prin ucirerea Lui au contribuit la eliberarea vieții. Nădejdea acum a apărut ca niciodată până atunci... Hristos a înviat!!!

  Suferințele și moartea îndurate de Hristos pe nedrept au adus viață! Să învățăm: toate suferințele noastre îndurate pe care oamenii ni le-au provocat pe nedrept sunt pentru binele lumii, Dumnezeu are planul Lui și El lucrează minunat, chiar dacă dureros. 
   Iosif a îndurat multe ... pe nedrept dar când Dumnezeu a intervenit s-a văzut clar planul minunat al lui Dumnezeu.
     
   Nu știu în ce sitație te afli, eu știu situația mea și acum mă gândesc profund la situația familiei Bodnariu. Chiar dacă azi durerea lui Marius, Ruth și a tuturor celor implicați cu inima este mare, nu poate ca să fie cântărită, din cauza nedreptății teribile, știu din toată inima că Dumnezeu care este în control o să schimbe toată suferința în pace și călăii vor sta în fața lui Dumnezeu! 

     Avem nădejde, Hristos a înviat! Dreptatea, adevărul și dragostea nu pot să fie ucise și închise nici sub de cele mai mari pietre! Demonicul a fost învins și o să fie învins cu propiile arme!

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu