sâmbătă, 7 mai 2016

Ești complice? Flăcările care distrug fără milă!

   
poezieevelics.wordpress.com
   Se prea poate ca să-i supăr pe cei comozi, și nu doar pe ei, dar sunt sigur că această supărare dacă conduce la pocăință este bună. 
   
   Familia, familia de drept, familia normală, familia după voia lui Dumnezeu este atacată cu brutalitate. Nu doar de către Norvegia  și nu numai în Norvegia dar Norvegia face o lucrare de avangardă.
    În fața atacurilor date împotriva familiei de drept fără precedent, și cum nu puteam să ne închipuim, sunt trei tabere, pro-familie, împotriva-familiei și indiferenții, dacă ar fi să le clasificăm în funcție de raportarea lor la familie din perspectivă umană. 
   Să presupunem că suntem în fața unei clădiri plină cu copii mici căreia unii îi dau foc tocmai ca să-i distrugă pe copii. Dacă s-ar întâmpla o asemenea faptă cumplită cei care ar fi în jurul acelei clădiri ar putea ca să opteze între trei variante?
1. Tabăra celor care vor să-i distrugă pe copii: să pună gaz pe foc, să lupte împotriva tuturor celor care vor să-i salveze; 
2. Tabăra celor care cu orice preț vor să-i salveze pe copii: să-i scoată pe copii afară, să-i imobilizeze pe criminali, să stingă focul; 
3. Pasivii: cei care stau și privesc spunând că nu este nici un pericol, nu este problema noastră, nu ne privește.
  Nu cred că nici un om normal, să nu spun cu teamă de Dumnezeu, ar putea să stea indiferent într-o asemenea situație. Într-o asemenea circumstanță nu ar fi trei tabere ci doar două, DOAR DOUĂ. Indiferența ar muri din toate inimile și toți pasivii ar deveni activi și ar face tot posibilul ca cei fără ajutor să fie salvați. 
   Stimați cititori dacă într-o situație ipotetică, ca cea de mai sus, ar fi doar două tabere de ce când Norvegia a aprins focul împotriva familiei, o văpaie foarte reală și grozavă, de ce acum când Norvegia atacă familia creștină, familia de drept, există și a treia tabără? De ce există atât de multă indiferență? 
    Copiii Domnului sunt în pericol. Norvegia le pune foc, Norvegia a declanșat operațiunea de distrugere a ceea ce este sfânt și normal, Norvegia aprinde casa numită familie cu toți cei care sunt în ea, fără milă a aprins văpaia și copiii și părinții, mulți ard, unii au devenit deja scrum în sufletele lor ...tu, tu ce faci?
   În fața acestei catastrofe ce faci? În fața acestui fapt real, în fața realității crude, barbare, în ce tabără ești? Nu ai voie să fii indiferent căci dacă ești indiferent automat lași răul să distrugă, prin indiferență încuviințezi distrugerea vieților, a familiei!
  Singura noastră opțiune este să declanșăm acțiuni totale, acțiuni hotărâte, acțiuni ferme, acțiuni fără ca să dăm înapoi nici un centimetru pentru a-i salva pe copiii Domnului de flăcările pe care Norvegia le-a declanșat împotriva familiei. 
   Indiferența costă! Pasivitatea face ca puterea răului să fie tot mai mare. Să ne rugăm Domnului Isus Hristos, să postim, să scriem, să pichetăm, să protestăm, să facem tot ceea ce ne stă în putință ca flăcările dezastrului, flăcările care distrug fără milă, să fie oprite!

   În fața lui Dumnezeu nu sunt trei tabere, sunt doar două. Cei care fac rău și cei care fac bine. Cei care știu să facă bine și nu fac, indiferenții, pasivii, sunt tot în tabăra păcătoșilor, a răilor. Să facem! Să avem o credință care FACE totul pentru valorile lăsate de Dumnezeu!

   Dumnezeu o să aducă biruința! 
  
   Aleluia!!!

  „Deci cine ştie să facă bine şi nu face săvârşeşte un păcat!” - Iacov 4:17. 

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu