miercuri, 27 aprilie 2016

Un om cu adevărul pe buze este ca un medic priceput!

  
www.medicalfacts.nl
Un medic priceput imediat identifică problema pe care o ai și dacă este o problemă care necesită cuțitul, bisturiul, prin durere ajungi să te faci bine... dacă accepți. Există mulți care fiind în fața diagnosticului nu l-au acceptat și le-a fost fatal. Există mulți care în contact cu durerea provocată de metoda de vindecare au rostit vorbe nu prea dulci despre cel care se străduia ca să-i facă bine. 
   Cel cu adevărul pe buze, numai el, este asemenea unui medic priceput. Numai un om care are adevărul pe buze aduce vindecare. E adevărat că de multe ori adevărul taie mai dureros și mai adânc decât un bisturiu. Mă gândesc acum la farisei și echipa lor când au fost numiți de Domnul fiii Diavolului (Ioan 8:44). A fost o mare, o foarte mare ofensă, pentru ei. Ei aveau impresia că sunt sănătoși tun. Credeau că sunt fiii lui Avraam. Cum să accepte un asemenea diagnositc? Nu l-au acceptat. Automat pentru că nu l-au acceptat nu au acceptat vindecarea. Au fost ca un bolnav de peritonită care nu acceptă să fie operat căci el spune că este perfect sănătos. 
   Cei care nu acceptă adevărul se condamnă singuri la chinuri și în final la moarte, la cea mai cumplită moarte, la moartea  a doua.
   
   Adevărul chiar dacă doare este calea pe care trebuie să mergem ... chiar dacă firea este ofensată. 
  Hristos este ADEVĂRUL și dacă El spunea o singură minciună, că nu este de la Dumnezeu, că nu este Fiul Lui, scăpa de moarte, dar El, Domnul, pentru că este Dumnezeu nu poate să mintă și astfel a suferit până la moarte. Fiii lui Dumnezeu calcă pe urmele lui Hristos. 
    
   Numai adevărul aduce vindecare!
 
   Dacă vrem viața veșnică să umblăm în ADEVĂR!
   
   
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu