miercuri, 27 aprilie 2016

Lumea fără ADEVĂR ajunge la DEZASTRU!

    
    Cine alege să fie glasul care cheamă prin adevăr la Dumnezeu?

    Cum să fie trezită generația noastră, generația celor tot mai robiți de materie, de hedonism, de consumerism, de pofte, de indiferență, de duhul celor care cu inima plină de păcat spun „de ce mă judeci?”, „cine ești tu să atragi atenția?” că sunt pe o cale greșită dacă nu spunem adevărul?
    Dacă nu se striga adevărul despre Barnevernet oare aflam ce se petrece în Norvegia? Dacă nu se trâmbițau păcatele, atrocitățile, holocaustul din țara fiordurilor oare micuțul care a fost răpit când avea doar trei luni mai ajungea acasă? 
    Adevărul doare! Să-i spui unui om care iubește împotriva firii căci o să ajungă în iad dacă nu se pocăiește îl doare, îl scoate din minți. Dar numai adevărul îl poate trezi! 
    Cum să se corecteze un lacom dacă nu i se prezintă păcatul în care se află și pe Cel care poate să-l curățească de păcatul lui? Cum să fie vindecată generația noastră de duhul lumii dacă nu se spune adevărul despre duhul lumii? 
    Mulți ar vrea să ajungă la Dumnezeu dar să rămână cu desaga plină de păcate. Mulți, tot mai mulți, predică un dumnezeu care te acceptă așa cum ești, fără pocăință, și nu-ți spun ADEVĂRUL, adevărul despre Dumnezeul cel sfânt, sfânt, sfânt, despre pocăință, despre calea îngustă, despre înfrânare, despre iubirea lumii, a lucrurilor din lume, despre poftă, despre lăudăroșenie, despre răstignirea firii pământești, despre faptul că trupul trebuie să fie și el sfințit deplin, căci și el trebuie să fie adus ca o jertfă vie. 
    Pentru că nu se mai predică de către mulți tot adevărul am ajuns cu tatuaje, cercei, pauză de țigară, lănțișoare la picioare, rock, puhoi de păcate care te îngrozesc, multe ....
    Europa care se numea creștinătatea este azi păgânătatea pentru că oamenii au acceptat compromisul, să nu mai poclame adevărul. 

    Lumea fără adevăr este pierdută! Cei care nu vestesc adevărul sunt doctori de nimic! Generația noastră are nevoie de oameni cu adevărul în inimă, faptă și pe buze! 

    Umple-ne Doamne inima de Duhul ADEVĂRULUI!!!
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu