joi, 4 februarie 2016

Fenomenul Pippidi, OZN-urile și protestele noastre

secretele--sistemului.blogspot.com
  Politicul, deși mereu o să încerce să sufoce spiritualul, niciodată nu o să-l înțeleagă. Cetatea de jos nu poate să cuprindă Împărăția lui Dumnezeu. Există diferențe. 

Diferența între mită și milă!
   MITA: Fenomenul SF din lumea politicului, unde Pippidi, poate ca să fie considerat un sistem anti-familie, un fenomen legat ombilical de Barnevernet, căci îi mătură calea, cunoaște foarte bine cuvântul mită. Protestele din România ultimilor ani din sfera politicului au fost protestele mitei în cea mai mare parte. Oameni cărați cu autocarele după ce au fost motivați cu câteva zeci de lei și li s-a promis mici și bere la capitală, oameni care participau la proteste cu berea după ei, semi-turmentați ... Mita i-a scos din sate, comune și orașe pe foarte mulți români care au participat la multe din protestele din ultimii ani. Mita și, în multe cazuri, pelerinajul gratuit la București cu autocarul care a fost văzut de mulți ca un sejur în Paris. Arena națională ... cred că mai sunt filmări pe internet în care unii au spus că norma era de-a aduce cinci persoane altfel era bai. Politicul este bazat pe principiul „pâine și circ”, 50 lei, mici, bere și formații care să cânte la protest în Roma noastră, Bucureștiul, nu valori și nici principii...
   MILA: Compasiunea pe care au dovedit-o, și o dovedesc, cei care au participat la protestele pentru familia Bodnariu, și alte familii, face parte dintr-o dragoste pe care mintea omului ne-născut din nou nu prea o poate înțelege. La noi nu s-au dat bani ca lumea să iasă. NU! Dragostea pentru familie, pentru Dumnezeu, ne-a determinat ca să cheltuim noi pentru aceste cauze. Mulți au cheltuit  mii de lei, în bani românești, pe deplasări de mii de kilometrii în multe cazuri, pe afișe, cazări la hoteluri, efort, sacrificii ... care nu pot să fie înțelese de fenomenul SF Pippidi... Banii ca banii dar  postul și rugăciunea ca Dumnezeu să intervină nu pot să fie cuprinse niciodată de unul care rezumă totul la ce se vede. Da, este diferență numai de o literă între mită și milă dar acea literă face diferența, mita - dragostea pentru Mamona, mila - iubirea pentru aproapele după modelul Hristos!

Diferența între cretin și creștin!
   CRETIN: Cretinul este o persoană tâmpă, lipsită de inteligență, o persoană care și-a pus mintea în ... pioneze. Politicul are nevoie mare, din păcate, de cretini, de oameni care să creadă tot ceea ce le spune el ... cezarul. Fenomenul Pippidi prinde colț și se dezvoltă cât timp există cretini, oameni care înghit TOTUL ... dacă este spus de culoarea mov ... verde sau ... . Fenomenul Pippidi prinde rădăcină acolo unde oamenii se duc să caute cuibul ... avionului. 
   Putin ... da Vladimir Putin are un tunel subteran din Rusia până la Chicago, până la Arad, până la Melbourne și când nu poate el să fugă prin labirintul subteran  ca să ne spună să ieșim, să protestăm, că obosește săracul să fugă atât de mult numai el, îl mai trimite și pe Rogozin. Noi avem toți în Casele de rugăciune câte o trapă și când ajung bat codul, noi îi primim, deschidem, primim ordinul și imediat ieșim în stradă. Doamnă noi nu suntem cretini... suntem creștini!
   CREȘTIN: Creștinul este persoana înțeleaptă căci inima și mintea i-au fost vindecate de Hristos. Creștinul este ființa completă. Numai o ființă cu inimă poate ca să iasă pe cheltuiala lui, făcând sacrificii neînțelese de politicul de azi, pentru familia creată de Dumnezeu. Creștinul are Cap  și datorită Capului a ieșit din sfera cretinismului iar el nu poate ca să fie asimilat de politic căci este deasupra lui. Creștinul nu se hrănește cu lozinci ca și cretinul ci el trăiește principii transcendente, principii de la Dumnezeu. Da, suntem creștini de aceea noi găsim o plăcere în a ne lupta pentru cauza lui Dumnezeu, în a promova valorile pe care fenomenul de tip Pippidi vrea înadins să le asocieze cu Putin ca să le discrediteze. Vă vedem jocul. Familia nu este a lui Putin. Familia este dinainte de Putin. Familia este de la Dumnezeu, de la Isus Hristos și de la Duhul Sfânt. Când Putin o să moară și creștinii, cei adevărați nu cei DOAR cu numele,  o să-și apere valorile cine o să spuneți că este în spatele lor, extratereștrii, OZN-urile? Vă spun eu, nu contează ce o să spuneți dumneavoastră. Noi suntem din Dumnezeu, ființe integrale, care protestăm pentru valorile Dumnezeu ... nu dumnezeu. 


Diferența între dumnezeu și Dumnezeu!
 dumnezeu-DUMNEZEU: Fenomentul de tip Pippidi, care apără monstrul numit Barnevernet, care o să piardă în Numele Domnului Isus Hristos, și luptă împotriva familiei creată de Creatorul, acționează la comanda unui dumnezeu. Știm că sunt mulți anticriști în lume. Ei sunt, ei există pentru că există un dumnezeu care se luptă împotriva valorilor lui Dumnezeu. dumnezeu de jos, de aici, el le dă bani, o slavă deșartă, duh de minciună, confort și le cere să lupte ca să schimbe ordinea lui Dumnezeu. dumnezeu de jos crede că poate să-L învingă pe Cel neînvins, pe Dumnezeu. Toate acțiunile lui, ale dumnezeului negru, sunt acțiuni de remodelare și schimonosire a creației lui Dumnezeu. Vrea ca să răstoarne tot. I-a reușit multe...  mai ales în Norvegia. Dar acum când există un popor care vede diferența colosală între dumnezeu și Dumnezeu, popor care este al lui Dumnezeu și care se trezește și luptă pentru valorile Lui, oamenii dumnezeului de jos sunt deranjați. Ies la atac. Ei știu adevărul.... dar îl bagă pe Putin. Fie ca și Putin să-l accepte pe Domnul Isus Hristos. Fie ca toți cei care fac jocurile dumnezeului de jos să pe pocăiască și să vină la Hristos care are toată puterea în cer și pe pământ... dar nu ordinele lui Putin și valorile lui Putin le apărăm noi ci noi ascultăm poruncile lui Dumnezeu, valorile eterne ale Lui. Noi ne temem de Dumnezeu care poate nu doar ca să ucidă trupul ci El este singurul care are putere să trimită și în ghenă, în iad. 

  Există diferențe doamnă Pippidi. Noi suntem POPORUL LUI, noi avem dragoste, noi avem Cap, noi avem Dumnezeu ... de aceea ieșim și protestăm. Nu, nu este Putin... este Dumnezeu, EXISTĂ DUMNEZEU, El este în spatele nostru ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu