joi, 11 februarie 2016

Apel către românii din Norvegia referitor la incidentul Bodnariu-Barnevernet -Medic Claudiu Popescu, Doctor în Ştiinţe Medicale

Dragi români din Norvegia,
Munciți mult, cu dedicație și cu pricepere în Norvegia și sunteți răsplătiți pentru munca dumneavoastră așa cum se cuvine. Vă admir sacrificiile pe care le faceți pentru un trai decent și îmi cer iertare că noi, cei râmași în țară, nu numai că nu v-am creat mediul propice pentru dezvoltare, dar v-am și alungat printre străini. Acești norvegieni pe care îi tratați, ale căror softuri le programați, ale căror mașini le manevrați, ale căror case le îngrijiți, au păstrat esența vikingilor și în modul în care se raportează la copii și la statutul de părinte. Acești norvegieni a căror societate o construiți răpesc fără milă copii din sânul familiei. Au fost orbiți de corectitudinea politică și de deschiderea exagerată a minții încât au ajuns să creadă că dezbinând familii aduc un beneficiu societății. Ce român întreg la minte ar răpi sugari din brațele mamei? Ce instituție a statului român ar năvăli ca Barnevernet în casa Bodnariu să ridice copiii ca într-o misiune de salvare din închisoare? De altfel, cuvântul „familie" pentru ei și-a pierdut înțelesul adânc, pe care spre exemplu un român, un grec, un italian îl mai experimentează în fiecare zi. Societatea lor perfectă este o formă de comunism descentralizat, în care nebun este cel care nu a înnebunit ca restul. Modul în care destramă familii arată frustrările interioare ale unor lideri sociali care în mod patologic nu au înțeles dragostea părinților lor manifestată în anii copilăriei.
Protestați! Luați-vă copii și întoarceți-vă în România. Aici măcar puteți să vă creșteți copiii cu înțelepciune părintească. Norvegienii nu-și iubesc copiii și din acest motiv nu le dau o palmă la fund când sunt neascultători. Dumneavoastră vă iubiți copiii, vreți să îi vedeți crescând frumos, nefumători, cu orientare sexuală normală, neintoxicați cu droguri, alcool, televizor și pornografie. Dumneavoastră vă iubiți copiii și nu vreți să iasă din mâinile dumneavoastră niște autiști hedoniști, ci niște fii iubitori, care la bătrânețe nu vă vor trimite în aziluri cu geriatrii și asistenți norvegieni, ci se vor îngriji de neputința dumneavoastră așa cum și dumneavoastră v-ați îngrijit de neputința lor. Dumneavoastră, ca niște părinți iubitori, vreți să creșteți oameni și persoane, nu indivizi și plătitori de taxe, dar în Norvegia nu puteți face acest lucru, pentru că fie vi se contaminează copii de duhul sec norvegian, fie dă buzna Barnevernet cu mascații și vă arestează.
Acest mesaj este un protest individual determinat de cazul Bodnariu. Dacă din întâmplare este citit și de norvegieni, să știe că sunt bine veniți în România pentru a învăța arta creșterii copiilor. Însă cei care vin aici să abuzeze sexual copiii noștri și cei care consideră că genomul copiilor noștri este îngrășământ pentru societatea lor anti-natalistă și recesivă să nu îndrăznească să vină.
Dr. Claudiu Popescu
București, 8 februarie 2016
Sursa:

Un comentariu: