luni, 11 ianuarie 2016

ISLAMIZAREA EUROPEI

www.certitudinea.ro
  Islamizarea Europei este in plina desfasurare, dar majoritatea europenilor nici macar nu sunt constienti de acest fenomen. Ei nu sunt informati nici despre ceea ce inseamna islamul, nici despre bazele politicii islamice in Europa. Musulmanii nu au venit in Europa pentru a se integra in societatile europene, scopul lor il reprezinta transformarea Europei intr-un stat islamic condus dupa principiile legii islamice, Sharia!
  Liderii politici europeni au sustinut in mod public de mult timp si sustin in continuare acest proces. La inceputul anilor ’90, politicianul german Daniel Cohn-Bendit, a declarat urmatoarele: “Noi, verzii (Partidul Verzilor din Germania), trebuie sa militam pentru a aduce un numar cat mai mare de straini in Germania. Odata stabiliti aici, vom cere sa le fie acordat dreptul de vot. Odata ce am realizat asta, vom dispune de un segment important de votanti de care avem nevoie pentru a schimba tara”. In aceeasi ordine de idei, Joschka Fischer, fost ministru de externe, a declarat: “Germania trebuie eterogenizata prin influxul de straini”.
  In 1960, doar 600.000 de musulmani traiau in Europa occidentala, dar astazi sunt peste 30 de milioane, iar imigratia masiva continua neabatut. In fiecare an, circa 1 milion de musulmani se stabilesc in Europa, in mod legal, prin mai multe mijloace cum ar fi: reunificarea familiilor sau azil politic. Ei obtin foarte usor dreptul de rezidenta, majoritatea neavand cele mai rudimentare cunostiinte privind cultura europeana si educatia necesara pentru a accede pe piata muncii.
  Musulmanii nu au venit insa pentru a se integra in societatea occidentala. Acest lucru este interzis de credinta lor, dar si de liderii lor religiosi care sunt bine organizati. Scopul lor politic principal este acela de a realiza ceea ce le cere religia lor, si anume sa-i domine pe toti “infidelii” (adica nemusulmanii) din lume. Acest lucru e descris foarte clar in Coran, asta le cere profetul Mahomed. Si asta fac reprezentantii musulmanilor in Europa Occidentala, indiferent in ce partid ar fi.
  Ei urmeaza vorbele ayatollahului Khomeini, care a spus: “Scopul final al Islamului este conducerea lumii”. Orientalistul Bassam Tibi, sirian stabilit in Germania, adauga: “Oriunde traiesc musulmani, Islamul se doreste a fi singura sursa de adevar (ideile dizidente sunt respinse)”.
  Seful politiei din Koln, a declarat ca, drept urmare a granitelor deschise si a ratei natalitatii ridicate la musulmani, Germania va deveni predominant musulmana in 20 de ani. Acest fenomen ar putea duce la un razboi civil in Germania si in Europa. Colegul sau din Viena, Alfred Ellinger, exprima pareri similare: “Orice musulman are datoria sa-si apere teritoriul impotriva nemusulmanilor si, in acelasi timp, sa distruga lumea nemusulmanilor pana cand Islamul va domina intreaga lume. Jihadul se va sfarsi doar cand toti oamenii vor accepta religia islamica sau se vor supune autoritatii acesteia. Granita Islamului este granita lumii”. Chiar si Adolf Hitler, care a colaborat cu marele muftiu al Ierusalimului, si-a exprimat admiratia fata de fanatismul musulman, declarand: “Daca noi (germanii) am fi fost musulmani, am fi cucerit intreaga lume”.
  Influenta politica a musulmanilor a devenit tot mai mare in ultimii ani. De exemplu, Gerhard Schröder a fost reales cancelar in 2002 cu ajutorul votului dat de turcii musulmani stabiliti in Germania. In schimbul votului, Schroder a sustinut aderarea Turciei la Uniunea Europeana. Pe scurt: Politicienii care sustin imigratia masiva doresc sa obtina voturi din partea imigrantilor prin care sa se mentina la putere. Intentia lor este, in acelasi timp, de a “subtia” populatia indigena europeana, si de a o lasa fara putere. Fenomenul seamana foarte mult cu o “purificare etnica” indreptata impotriva autohtonilor europeni.
  Rezultatele se vad. In orase ca Bruxelles, Milano si Oslo, numele Mahomed (in variantele sale) este cel mai numeros nume dat noilor nascuti. In Anglia, cel mai cunoscut nume era Jack, acum, fireste, este Muhammad. Inca din 2004, in Olanda, 56% dintre noii nascuti erau copii ai imigrantilor, majoritatea musulmani. In Elvetia, statisticile arata ca pana in 2040, peste 3 sferturi din populatie va fi musulmana, presupunand ca actualele tendinte se vor pastra. Conform unui studiu austriac, in 2050, o treime din populatia scolara va fi musulmana. Un studiu german arata ca in 2045, majoritatea populatiei va fi musulmana. Liderii musulmani sunt constienti de aceste tendinte si se bazeaza pe ele pentru a pune mana pe putere in cele mai importante state europene.
Sursa: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu