vineri, 29 ianuarie 2016

ALELUIA!!! Portugalia: Președintele statului se opune prin veto adopției de copii în „familiile” de homosexuali și ridicării restricțiilor asupra avortului

pracadobocage.wordpress.com
Președintele Portugaliei, Anibal Cavaco Silva, aflat la ultimele sale zile de mandat, s-a opus prin veto legii care oferea libertate totală la adopția de copiicuplurilor de același sex, ca și ridicării restricțiilorrămase la accesul femeilor la avort. Silva și-a motivat decizia prin aceea că noile legi sunt schimbări radicale, care necesită consultare publică largă. El a adăugat de asemenea, conform cu comunicatele de presă ale președinției, că Parlamentul nu a reușit să demonstreze în ce fel noua lege a adopției respectă interesul superior al copilului, care, conform legislației internaționale, trebuie să aibă mereu prioritate.

Președintele a decis să blocheze și legea care abroga consilierea obligatorie pentru femeile care solicită un avort. Aceasta, sună comunicatul de presă citat, reduce dreptul la informare al femeii.
Veto-ul poate fi anulat de o majoritate de 2/3 a Parlamentului, dar nu este clar dacă proponenții legislației, coaliția de guvernare formată din partidul Socialist și cel Comunist, pot aduna atâtea voturi.
Evident, e destul de dificil să demonstrezi că a da un copil spre creștere și educare într-un mediu din care lipsesc fie mama, fie tatăl, îi respectă interesele. Sau, mai grav, că a fabrica un copil, cu ajutorul unei mame surogat sau al unui donator de spermă pentru a satisface pretenția nejustificată și ilegitimă a așa-ziselor „familii” întemeiate de cuplurile unisex la a avea copii, ar fi consistentă cu normele de protecție a drepturilor copilului. Reamintim că acest lucru se petrece deja în mai multe țări „civilizate” precum Belgia, Olanda, Marea Britanie sau Suedia și este urmarea directă a obținerii mult-clamatei „egalității în drepturi” a cuplurilor de homosexuali cu cele de heterosexuali.
Cât despre avort, în Portugalia este deja legal până la a 10-a săptămână de sarcină, dar evident, clinicile de avort și grupurile care se revendică de la nobilul ideal al „luptei pentru drepturile femeilor” nu sunt mulțumite: primele, că scapă printre degete ocazia de a mai face niște bani murdari de sânge; celelalte, de faptul că femeia pe care pretind că o servesc este informată și are posibilitatea de a apela la o formă de ajutor atunci când situația o permite.
Oricum, în ce privește legislația adopției, situația din Portugalia este un motiv serios să calificăm ca minciuni lamentațiile asociației autohtone a „minorităților sexuale”, Accept, care califică inițiativa legislativă a cetățenilor de revizuire a Constituției României în vederea protejării familiei ca inoportună și inutilă, pe motiv că ei nu au solicitat niciodată nici căsătorie, nici adopție de copii, și că actuala formulare din Constituție unde la art. 48 este menționat cuvântul „soți” ca părți în căsătorie nu se poate referi, decât prin ignorarea a secole de practică judiciară, la altceva decât „bărbat și femeie”. Aceeași strategie „așezați-vă liniștiți la locurili voastre tovarăși”, acum uzată de atâta folosire, au folosit-o grupurile de lobby homosexualist în toate țările occidentale care le-au acceptat mistificările, și de fiecare dată, absolut de fiecare dată, începând cu legiferarea primei forme de „parteneriat civil” în Danemarca anului 1989, promisiunile și asigurările au fost, cu nerușinare, încălcate pentru a solicita din ce în ce mai mult.
Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu