vineri, 18 decembrie 2015

Pentru cei care mai stau de gânduri: MÂINE ESTE PROTEST! Priviți ACEST MATERIAL EXTRAORDINAR și VENIȚI ȘI VOI! Fiți oameni cu INIMĂ!!!

   
   Dumnezeu să-i binecuvinteze le cei de la Antena 3 și în mod special pe domnii senatori Titus Corlățean și Ben-Oni Ardelean căci au fost EXTRAORDINARI! De asemenea oameni suntem mândrii! Ne bucurăm că avem asemenea politicieni! Dumnezeu să-i țină tari!    Felicitări domnilor senatori, felicitări Antena 3, nota 10! Sunteți la înălțime! 
  Fie ca toți cei care încă mai stați pe gânduri să priviți materialul de mai jos, dacă nu l-ați văzut, și să aveți INIMĂ! Să ieșiți plini de demnitate și dumneavoastră cei care încă mai șovăiți ca împreună să apărăm valorile sfinte ale lui Dumnezeu în fața ambasadei Norvegiei!!! 
   Să ieșim mâine la ora 12 în pe strada Atena din București ca să cerem ca instituția norvegiană care calcă în picioare familia, părinții și copiii, să dea socoteală pentru chinurile sufletești și traumele pe care le produce în părinți și copii iar familia Bodnariu să fie reîntregită!

    Cu DUMNEZEU  suntem biruitori!

    Hristos este Domn!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu