vineri, 11 decembrie 2015

Mobilizare GENERALĂ - PROTEST și în București! CHEMARE la ACȚIUNE!!!

  Hristos Domnul este modelul nostru! Să călcăm pe urmele Lui. Noi nu punem glasul conștiinței noastre deasupra lui Hristos Domnul. El, Domnul și Mântuitorul Isus Hristos este Cel care se aude mai tare decât glasul conștiinței noastre și ea, conștiința, călăuzită de Duhul Sfânt face ce a zis și a făcut Hristos. Noi călcăm pe urmele lui Hristos. 
   Ne rugăm pentru familia Bodnariu, căci și Hristos a practicat rugăciunea, ne rugăm ca Dumnezeu să trezească Biserica ca să-și vadă rostul, poziția, în societate. Postim pentru familia Bodnariu, căci Hristos a spus aceasta, postim pentru trezirea Bisericii lui Hristos căci acționează ca și cum nu ar fi, împreună cu familia pe care o înglobează, cea mai importantă INSTITUȚIE de pe pământ!,
   Dar, DAR, Hristos s-a ridicat și în PUBLIC, în fața GLOATELOR, și a spus: Vai de voi, cărturari şi farisei făţarnici! ... Vai de voi, povăţuitori orbi ...Nebuni şi orbi! ... Povăţuitori orbi, care strecuraţi ţânţarul şi înghiţiţi cămila! ... Fariseu orb! Curăţă întâi partea dinăuntru a paharului şi a blidului, pentru ca şi partea de afară să fie curată. ... Tot aşa şi voi, pe dinafară vă arătaţi neprihăniţi oamenilor, dar pe dinăuntru sunteţi plini de făţărnicie şi de fărădelege. ...” - Matei 23 
    Hristos Domnul a condamnat în public, ÎN FAȚA GLOATELOR, păcatul și pe oamenii care consumau păcatul precum oxigenul. Hristos este modelul nostru. Dacă El a făcut așa, dacă s-a ridicat împotriva sistemului demonic al fariseilor, așa să facem și noi. Să ne ridicăm fără EZITARE, fără să ne mai bâlbâim și să o dăm pe seama încredințării, și să facem ce a făcut și HRISTOS, să călcăm pe urmele LUI. 
    El, Păstorul cel Bun, a acționat vertical și frontal împotriva sistemului corupt. Domnul Isus nu s-a ascuns după post și după rugăciune. Domnul Isus a unit rugăciunea cu acțiunea și a condamnat public nelegiuirile!!!
     
  Norvegia este un stat care este controlat de un sistem demonic care în mod planificat distruge familii, copii și părinți. Norvegia a creat un monstru care fură copii de trei luni de la sânul mamei ca să-i „protejeze”. Nebunii și orbii din sistemul norvegian care strecoară țânțarul dar înghit cămila. Ei spun că vor să-i protejeze pe copii de părinții lor prin smulgerea copiilor de la sânul mamei și al tatălui pentru că aceștia le-au dat o palmă la fund. Fățarnicii, cu cât mai dureroasă este pentru un copil lipsa mâinilor gingașe ale mamei, glasul tatălui, prezența și privirea ființelor dragi care i-au adus în această lume și care le dăruiesc afecțiunea de care au nevoie? Pereții văruiți, norvegienii și toți cei care susțin sistemul lor demonic, se prefac că nu văd că prin despărțirea copiilor de părinți produc traume în copii și în părinți care duc la sinucidere sau la transformarea copiilor în niște monștrii și a părinților în niște cadavre ambulante.

   Nebunii și orbii care l-au scos pe Dumnezeu și sistemul divin de creștere a copiilor din statul lor cred că pot la nesfârșit să fie tolerați? În fața acestor atrocități putem noi Biserica lui Hristos putem ca să stăm în indiferență? Ne lasă Duhul Domnului să stăm în case? Să călcăm pe urmele lui Hristos, să ne ridicăm și să condamnăm în public monstrul care ucide familii, copii și părinți. Azi este timpul în care noi trebuie să ieșim și să fim vocali. Dacă azi tăcem nu doar că încuviințăm nelegiuirea prin ignoranța noastră dar mâine sistemul demonic va cuceri noi teritorii! 

   În Norvegia Biserica a tăcut. În Norvegia Biserica și-a cusut gura și azi culeg roadele „încredințării” lor. În Norvegia Biserica s-a închis în casă și acum demonii spulberă vieți. În Norvegia Biserica a optat pentru varianta de-a nu protesta, de-a nu călca pe urmele lui Hristos, de-a nu condamna PUBLIC sistemul demonic ca și Hristos și azi culeg roadele, vieți distruse, copii criminali și care se sinucid, o societate plină de cancer care se auto-distruge și care, din păcate, pentru că Biserica nu a acționat FERM și fără EZITARE la timp, atacă și poporul Domnului. 
    Am citit pe o pagină de Facebook un cuvânt greu care descrie sistemul parșiv al Norvegiei și care lovește ca un bumerang: 

      Asistentele de la protecția copilului au sugerat mamei, lui Ruth, să mintă cu privire la Marius și să declare că acesta este violent cu ea pentru ca astfel bebele și mama să rămână împreună într-un centru maternal. Imediat trebuia făcută plângere penală împotriva acestora și pe cale de consecință să se atace integritatea profesională a întregului sistem care, dacă își permite să instige la minciună un adult, ce credibilitate mai are atunci când evaluează un copil?” (https://www.facebook.com/florinianovici/posts/987611724638222)

  În logica și retorica celor de mai sus dacă  Biserica, INSTITUȚIA ADEVĂRULUI ȘI A DRAGOSTEI, nu iese ca să demonstreze că ea face tot ce este cu putință  ca să salveze familia Bodnariu și ca să oprească sistemul satanic norvegian cum poate să mai aibă credibilitate în fața lumii când spune că ea iubește, că ea crede în Hristos, când ea nu face ce a făcut Hristos și nu dă dovadă de dragoste până la sacrificiu?

   Pastorii, slujitorii, persoanele care îndeamnă la a nu ieși și a nu proclama valorile lui Dumnezeu, inclusiv eliberarea copiilor familiei Bodnariu, prin logica și retorica afirmației de mai sus, pentru că ei nu dovedesc dragostea în acțiune, în ARENĂ, mai mult,  pentru că încearcă inducerea unei stări de comoditate, de moliciune în cei care doresc să lupte din toată inima pe toate căile pentru familia Bodnariu, NU SUNT CREDIBILI ÎN NICI UN ALT DOMENIU AL ACTIVITĂȚII LOR căci dau dovadă de indiferență față de familia Bodnariu și nu calcă pe urmele lui Hristos care s-a coborât și ca să condamne public lucrările întunericului ... Nu vrem să fim dintre cei care vorbim dar ... nu facem  ... DINTRE CEI CARE SPUNEM ... lăsăm impresia că suntem ceva ... dar nu facem ... și când este să dovedim unitate între vorbe și trăire oamenii văd că suntem altceva ....

   Fie ca la UNISON și ca o armată disciplinată a Domnului Isus Hristos să ieșim, SĂ IEȘIM și să facem ce a făcut și Domnul nostru Isus Hristos când a strigat VAI DE VOI ...

   Mâine vom regreta dacă azi vom tăcea!!!
   
  Rugăciunea, postul, ieșirea în public și proclamarea valorilor lui Dumnezeu, condamnarea sistemului criminal care distruge familii sunt partea noastră ... Dacă ne facem partea și Dumnezeu și-o face pe a Lui!
    

  Săptămâna viitoare se organizează un protest pentru cauza Bodnariu în București. Încă nu se știe data exactă dar să fim gata.
     
  Să ne pregătim cu pancarte pe care să fie scrise mesaje de solidaritate cu familia Bodnariu, care să condamne sistemul care distruge părinți și copii. 

   Să ne mobilizăm cu mic și mare, cu bunici și nepoți, ca să fim în număr cât mai mare. Cu cât suntem mai mulți cazul o să fie mai vizibil și abuzurile mai evidente. Cu cât o să fim mai mulți sistemul  norvegian de distrugere a copiilor o să rezolve mai repede cazul  Bodnariu căci povara mediatizări și a scoateri în evidență a abuzurilor săvârșite de el o să-l determine la a ceda. 

    Statul român, reprezentanții lui, când vor vedea mii de oameni în stradă se va trezi la acțiune. Numai dacă vom ieși cu miile noastre vom putea pune o povară pe stat și-i vom determina să acționeze pe reprezentanții lui.

   Nu lăsați acasă decât bolnavii, copiii mici și bătrânii care nu pot ca să se deplaseze. Vorbiți cu vecinii. Vorbiți cu ei de valorile sfinte și de nenorocirile pe care unii care se cred civilizați le comit. Îndemnați-i pe toți cei care pot să iasă căci ies pentru viitorul lor și al copiilor lor. Este un bun prilej de evanghelizare!

   Doamne, te rog din inimă, trezește duhul nostru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu