joi, 3 decembrie 2015

Cazul Bodnariu - Copiii noștri COBAI pentru HOMOSEXUALI? Copiii creștinilor marfă pentru homosexuali? NICIODATĂ!!!

   
nazone.ro
Din partea statului norvegian demonic, care înghite cămila dar nu poate trece cu vederea acul, este o mare problemă ca un părinte să-și disciplineze copiii. Din partea statului sodomit este inadmisibil așa ceva. Copiii au parte de traume dacă sunt pedepsiți de către părinții lor. 
  Este strigător la cer modul în care judecă. Adică un copil care este pedepsit de părintele său, nu cu brutalitate, ci cu dragoste pentru a fi corectat, este traumatizat. Dacă un astfel de copil este traumatizat prin ce traume trece copilul care este luat de la sânul mamei și de sub autoritatea tatălui său biologic și este dat unui cuplu de homosexuali? Cât este de mare trauma de care are parte un asemenea copil? Poate să ne spună statul sodomit? Ce ipocriți, adică dacă tatăl își pedepsește copilul este o problemă dar dacă statul intervine și zdrobește familia, personalitatea și caracterul copilului privând pe cel mic de dragostea părinților, de afecțiunea părinților lui prin faptul că-l ia de la sânul mamei acesta pentru statul ateu nu mai este o problemă? Aceasta este trauma care-l marchează pe viață pe copil oameni fără inimă. Chiar nu vedeți cum stingeți viața din cel mic când copilul trăiește? Știu că vedeți bine căci acesta este planul Diavolului. Voi îl duceți la îndeplinire. 
  Chiar așa de ușor vor să ducă de nas o lume întreagă? Loviturile date de statul demonic norvegian familiei, copiilor, lovituri la care asistă o lume întreagă, sunt lovituri mortale copiilor, lovituri care ucid sufletul celor mici. Ele sunt infinit peste, ca și gravitate, pedeapsa părinților și nu pot ca să fie comparate căci pedepsirea copiilor de către părinți este benefică celor mici mai târziu pe când teroarea declanșată de statul ateu este una cu efecte dezastruoase. 
   Scopul pentru care statul ipocrit ateu, ipocrit căci îi acuză pe părinți că le fac rău copiilor dar adevărații diavoli care zdruncină sufletul micuților sunt reprezentanții statului norvegian, (scopul statului ipocrit ateu) vis a vis de răpirea copiilor este ca aceștia să fie dați cuplurilor de homosexuali. Înadins iau copii sănătoși, și ca să-l ofenseze pe Dumnezeu, copii din familii cu adevărat creștine ca să-i întunece pe viață pe cei mici prin oferirea lor cuplurilor de homosexuali și lesbiene. 
   
   Trebuie să oprim această plagă care s-a ridicat împotriva copiilor și a principiilor drepte lăsate de Dumnezeu! Trebuie ca să nu ne lăsăm până când problema este rezolvată și fiii Diavolului văd că au de-a face cu Biserica lui Dumnezeu. Nu ei sunt în avantaj. Ei sunt nimic. Noi îl avem pe Dumnezeu de partea noastră. A noastră, a celor care ne încredem în Dumnezeu, este biruința. Dar trebuie să facem ceea ce au făcut evreii. Țara era înaintea lor dar ei au trebuit să meargă și să o ia. Biruința este a noastră trebuie să ieșim și să o luăm. Să vadă o lume întreagă că nu ne temem, că  ne pasă, că ne doare, că nu poate firescul să facă tot ce vrea cu cel duhovnicesc. 

    Sus la luptă! Să aprindem torțele și să umplem ulcioarele căci copiii noștri nu sunt cobaii homosexualilor! Nu ne lăsăm până  când nu vedem problema rezolvată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu