vineri, 4 decembrie 2015

BARNEVERNET - MONSTRUL norvegian care DEVOREAZĂ COPII!

www.stopbarnevernet.com
  In toate departamentele, serviciile si drepturile create de guverne, exista o problema inerenta:
Acestea se nasc precum programe nobile si necesare, dar sfarsesc prin a fi unelte de control, opresiune, evaluare arbitrara, si redistribuire.
Eu inteleg abuzul, violenta si crima impotriva copiilor, cel mai inocent si vulnerabil segment in societatea noastra: la urma urmei, eu sunt impotriva avortului!
Inteleg ca pot exista cazuri reale de neglijare, abandon, disciplina extremă și molestare a copilului.
De asemenea, știu că liberalii, care de obicei sunt cei din fruntea acestor programe sociale, tind să se supraextinda, merg prea departe, devenind proactivi, militanti și intoleranti.
Barnevernet s-a dovedit a fi o astfel de instituție. Motivul existentei acestei institutii, s-a schimbat în timp: de la o plasă de siguranță si protecție pentru copiii nimănui, ajungand la o poliție opresivă, confiscând copii unora, capabili de a lua copiii oricui, promovand și impunând legi ale propriului interes prin care copiii tuturor ajung la mâna lor!
Barnevernet nu mai este o agentie în mod de așteptare, gata să intervină în cazuri de abuz reale, ci a devenit un braț al statului cu intentii, in cautare de oportunitati, nascute mai mult sau mai putin din propriile percepții , cu o misiune clară de justificare a propriei existențe.
Prin urmare, acțiunile pe care le iau împotriva familiilor, prin presupuneri abusive, sunt la limita nebuniei, depășite doar de fascism și nazism.
Eu provin dintr-o țară fost comunistă, condusă de un dictator nesabuit și brutal. Nu mi-as fi putut imagina vreodată asa practici: anti-familie, anti-părinți, anti-copii, din partea oricarui alt guvern.
Acum, în cazul în care un copil prezintă semne clare de abuz, cu excepția cazului în care viata copilului este in pericol sau in cazul in care inocenta morală a copilului a fost atacata, ar trebui să existe masuri de avertizare si pasi inspre a corecta situatia, înainte de a separa copilul de parinti.
În loc de a folosi separarea copilului de parinti ca pe o acțiune in ultimă instanță (atunci când toate celelalte au eșuat și situația se dovedește a fi iremediabila si periculoasa pentru copil) Barnevernet ignora relatiile sociale, psihologice, emoționale, și realitățile vieții, divinizandu-se ca fiind atotcunoscatore si atotputernica entitate, responsabilă de fericirea si binele tuturor. Aceasta este o aroganta de nivel luciferic.
Din asa zisa caritate, ei intimideaza, manipuleaza și persecuta chiar pe copiii ce pretind a-i proteja, cu scopul de a putea forța in fiecare caz rezultatul dorit.
Barnevernet a profitat de o națiune manipulata, naiva și nepasatoare, pentru a comite cel mai rău tip de infracțiune împotriva lui Dumnezeu, Cuvântului Său, și instituțiilor Sale.
Din păcate, multor biserici si crestini li s-a “spalat creierul” si au fost intimidati inspre tacere.
Dacă mai există har pentru Norvegia și pentru lumea întreaga, Barnevernet și astfel de instituții vor împărtăși în cele din urmă dispariția tuturor entităților opresive. În primul rând, publicul va deveni conștient de practicile si interesele murdare ale acestei agenții, dupacum si vedem clar semnele trezirii de acest fel. În al doilea rând, vor exista presiuni politice pentru o schimbare. Problema este, o birocrație care are la miezul ei interese personale si de grup, nu se poate schimba chiar dacă viața-i insasi ar depinde de aceasta! Amintiți-vă toate sistemele opresive care nu se puteau reforma!
Când nemulțumirea publică, și în cele din urmă furia poporului va fi declanșata, va fi doar o chestiune de timp înaintea prabusirii întregului sistem.
De aceea primele lor sfaturi, oferite parintilor bland printre dinti, este: dacă va vreti copiii înapoi, nu va luati avocat, nu ne faceti publicitate negativa, așteptați numai răbdatori până vom construi noi cazul nostru. Dacă nu cooperati în propria voastra incriminare, nu va veți mai vedea niciodata copiii.
Oh, apropo, în cazul în care reusesc … sa intoarca parintii unul impotriva celuilalt , e o zi deosebita: caz rezolvat prin forțarea unui rezultat adecvat!
Care democrație sau societate umană lucrează din greu la crearea unor astfel de orori? Nu va inselati: Barnevernet nu este nimic în sine! În spatele acestei insitutii sunt aceleași puteri care au creat condițiile pentru legalizarea avorturilor, căsătoriilor homosexuale și care acum distrug si ultimele urme de normalitate și decență în această lume, dar cu atât mai mult, distrug ultimele obstacole din calea lumii lor noi: familia biblică și Biserica biblica!
Din păcate, dispariția sistemelor abuzive este de putina consolare pentru victimele lor.
În cele din urmă, raul comis a fost mai mare decat binele pentru care au fost inițial creati a-l face, și pe care poate l-au făcut pentru o vreme.
Nu mă înțelegeți greșit, eu nu sunt pesimist! Eu cred că Dumnezeu sta pe tronul Său! Într-o zi, se va face dreptate, iar cei răi vor fi pedepsiți, dar mai întâi, cupa nelegiuirii și persecuției trebuie să fie umpluta, picătură cu picătură. Și, de unde privesc eu lucrurile, Barnevernet trimite o mulțime de lacrimi în ea!

SURSA:

Copiii familiei Bodnariu o să fie dați familiei lor dacă eu și tu, dumneavoastră, o să ieșim din comoditate, o să renunțăm la argumente absurde și o să ieșim în stradă ca să împletim demersurile spirituale, pe cele juridice cu acțiunea practică. 
Să ieșim ca să vadă că ne pasă și să suntem mulți!
Pe noi de doare! 

Un comentariu:

  1. organizati un protest mondial in toate tarile in aceeasi zi la toate ambasadele norvegiei

    RăspundețiȘtergere