marți, 3 noiembrie 2015

Ziua în care murim… și au murit.

Știu că o să fiu certat zdravăn, dar nu pot ignora câteva legături care sunt evidente. Au murit niște copii și asta e tragic e groaznic și nu putem face nimic altceva decât să învățăm din asta. Să ajungi doar o lecție, asta într-un caz fericit, este dramă. Să fie uciși 27 de tineri, și cine știe dacă nu mai pleacă unii, e trist și dramatic.
goodbye_to_gravity_Totuși, prea se leagă cu o dimensiune spirituală acest incident. Iertată-mi fie bănuiala, dar dracii nu erau deloc lipsă de la un asemenea eveniment. Formația Goodbye To Gravity își lansa albumul „Mantras of War” în Club Colectiv, una din piese numindu-se „The Day We Die”. Unii martori susțin că tocmai acea piesă se cânta la momentul declanșării incendiului.
Vom putea să refuzăm o asemenea ipoteză, vom alege să refuzăm că e o putere demonică acolo. Vom putea alege să credem că e doar o conjunctură nefericită, realitatea este că dimensiunea spirituală a incidentului nu poate fi ignorată. Voi rămâne cu gândul că „dracu i-a luat din viață pe acei copii”.
Treziți-vă tineri la realitate, treziți-vă părinți. Avem nevoie de Dumnezeu nu de draci, demoni și sărbătorile în cinstea lor. Cântăm despre moarte, cântăm despre sânge, despre groază și nu cântăm ca să plângem, ci ne închinăm prin cântecele noastre. Credem că e artă vorbitul și cântatul pe teme de moarte, dar nu e deloc artă. Le aducem copiii ca jertfă, ne jertfim copiii pe altarele lor. Dumnezeu plânge din cauza asta, Isus a murit pentru salvarea noastră și noi ne jertfim pentru draci. Oare vom înțelege vreodată că Dumnezeu e real și că avem nevoie de El?
Formația avea azi, pe 31 chemare la „Balul Ororilor” pe pagina ei. Invitația suna așa: „Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino sa pasesti in intuneric! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! Vei fi blestemat la distractie la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!
Doamne, mângâie pe cei rămași, vindecă pe cei arși și învață-ne că nu e de joacă cu dracii.
Ascultați doar piesa și trageți concluziile voi singuri. Ingnorați-mi nebunia dacă nu am dreptate și vă rog iertați-mă.
Sursa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu