vineri, 6 noiembrie 2015

Însemne sataniste depuse la altarul de la club Colectiv

  O poza de pe site-ul MediaFax surprinde un insemn cu simboluri sataniste depus lângă miile de lumânari de la intrarea clubului Colectiv: “666 – In the dark side we trust” (Credem in partea intunecata). O dovadă a lipsei crase de respect pentru victime din partea unei penibile minorități ateiste și sataniste care a găsit în acest tragic eveniment un prilej de propagandă.
Este inexplicabil cum un asemenea simbol poate sta alături de lumânări sau cruciulițe depuse acolo în memoria tragicului eveniment de la club Colectiv din Bucuresti. O parte din cei care au participat la masivul marș de duminică organizat în memoria victimelor s-au declarat scandalizate de faptul că România are prea multe biserici și prea puține spitale, o mantră ideologică a ateilor de la ASUR lansată în spațiul public. Rețelele sociale au fost inundate de comentarii care sugerau celor care se rugau pentru sufletele celor morți și sănătatea răniților ca rugăciunile sunt degeaba și că mai bine ar dona bani sau sânge.
UPDATE 2: Mediafax a modificat știrea, noul URL pentru poza e: http://m.mediafax.ro/externe/incendiul-din-colectiv-presa-internationala-scrie-despre-polemica-declansata-si-marsul-a-mii-de-bucuresteni-romanii-au-plans-au-injurat-si-s-au-rugat-pentru-victime-foto-video-14870357/

Sursa:
http://www.napocanews.ro/2015/11/insemne-sataniste-depuse-la-altarul-de-la-club-colectiv.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu