luni, 2 noiembrie 2015

Focul Halloween-ului, sărbătorirea dracilor și un hristos de adormit copiii

   
www.recentnews.ro
Un foc a ars și a lăsat în urmă o Românie împărțită. Un foc a ars și a scos la iveală corupția din inimile noastre, ale evanghelicilor. Un foc a ars și în loc să mistuie mizeria a făcut-o mai vizibilă.
   Am rămas uimit când am aflat ce s-a întâmplat aici, aproape de noi. Au ars. S-a ridicat o putoare de plastic și carne de om.  Dar după acea putoare cerută cu stăruință de o generație într-un mod tot mai insistent a ieșit la iveală alta, o putoare a celor care vorbesc de un hristos de adormit copiii, de un hristos care nu este Dumnezeu suveran, care este și un foc mistuitor, ci doar o entitate care te iubește după modelul schimonosit al dragostei prezentată azi de tabloide. 
  Focul care a ars nu a lăsat în urmă doar morți și răniți ci a făcut vizibilă cangrena  din Biserica Domnului care vinde un hristos de margarină. 
   Când românii se închină demonilor și cea mai mare parte a țării vede vină în corupția organelor statului, decât atât, Biserica lui Hristos își permite să vândă un hristos de tinichea? Biserica lui Hristos în aceste momente nu are tăria să proclame mesajul Mântuitorului ei care a spus: ”Eu vă spun: nu, ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.” Luca 13:3. 
  În aceste momente în care românii se închină dracilor, efectiv se închină Diavolului, în Biserica lui Hristos unde mai sunt câteva voci care vorbesc în public ce trebuie unii din Biserică se trezesc demonizând, condamnând și dorind să stingă și acea voce firavă care se luptă ca să atragă atenția că urmează alte și alte nenorociri căci națiunea l-a părăsit pe Dumnezeu și în public se închină dracilor. 
  Când copilul tău de trei ani a ieșit din curte din neglijența ta și se îndreaptă spre mijlocul carosabilului pe care circulă mașini în viteză continui într-un spirit pasiv spunându-i ”tati te iubește foarte mult”? Dacă ai fost neglijent și nu ai păzit binele copilului tău măcar în ultimul moment cu siguranță că nu îmbraci haina lui Doru Octavian Dumitru, glume, râsete, pelibil, ci dai dovadă de dragoste maximă și cu tot efortul fugi ca să-l salvezi de acolo. 
  Biserica lui Hristos în multe domenii a fost indiferentă. Acum când în asemenea situații în care a ajuns românul din cauza indiferenței Bisericii, în asemenea asituații critice în care din cauza păcatului, a închinării la demonii, unii gustă iadul încă de aici, de ce există tot mai mulți Duru Octavian Dumitru? De ce acum când păcatul ucide națiunea există voci care vor o Biserică care să vândă o dragoste interzisă?
  Haideți să arătăm națiunii noastre dragostea și dreptatea lui Dumnezeu așa cum au făcut-o apostolii și Domnul Isus: 

”Şi Isus i-a zis: „Nici Eu nu te osândesc. Du-te şi să nu mai păcătuieşti.”  

”Pocăiţi-vă dar şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare”

”Poate că de acum înainte va face rod; dacă nu, îl vei tăia.”

   Orice persoană și orice națiune care nu se întoarce la Dumnezeu prin Hristos cu pocăință și naștere din nou căutând să umble în Duhul, în plinătatea Lui, și care nu aduce rodul dorit de Dumnezeu se condamnă singură.
   În situațiile ca cea de acum trei zile Biserica lui Hristos trebuie să fie vocală și să-l predice pe Hristos, nu un hristos, exact ca și apostolii. Biserica azi la modul imperativ trebuie să arate dragoste, dragostea care nu tolerează păcatul dar cu ardoare mântuirea păcătosului, nu dragostea vândută de tabloide ci dragostea care renunță la sine, dragostea care dă flămândului pâinea și celui gol haina,  dragostea care îl pune pe Dumnezeu deasupra tuturor, dragostea care nu iubește omul mai mult decât pe Dumnezeu ci îl iubește pe om în lumina iubirii lui Hristos, dragostea care te pune în alertă pentru națiunea care iubește demonii, care miroase a iad tot mai puternic, dragostea care  vede cum românul se scufundă în iad încă de aici și care nu este interesată de promovarea sinelui, ca omul să fie bine văzut, ci ca omul să facă voia lui Dumnezeu cea bună, plăcută și desăvârșită!
  Nici nu ne imaginăm ce prejudicii catastrofale ne aducem nouă în raport cu Dumnezeu și Bisericii atunci când vindem o dragoste interzisă, o dragoste care nu proclamă voia lui Dumnezeu în fața suferinței, a situațiilor catastrofale, chemând la pocăință, ci vinde respectul ieftin față de cei care în cel mai ofensator mod i-au întors spatele lui Dumnezeu și s-au dat cu totul dracilor. 

  Fie ca acest foc al Halloween-ului care a ucis zeci de persoane să declanșeze în inima Bisericii lui Hristos dorința de-a striga după focul Duhului Sfânt și astfel să putem să arătăm dragostea față de toți cei care cu un având inimaginabil se îndreaptă spre iad proclamând pocăința, capitularea înaintea lui Hristos și umblarea în lumina Cuvântului lui Dumnezeu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu