marți, 10 noiembrie 2015

Apel către toți slujitorii altarului căci este COD ROȘU: priviți aici unde duce ROCK-UL! Spuneți adevărul despre ROCK! Clubul Colectiv, muzica drăcească cântată în 30.10.2015 de Goodbye to Gravity

   
  Dacă ați intrat pe această pagină din inimă vă rog să priviți, dacă puteți, cele două videoclipuri de mai jos și vă veți da seama de ce muzica rock este muzica lui Satana! Priviți și înțelegeți de ce rock-ul trebuie condamnat de către toți predicatorii, nu doar de către pastori. Oameni buni trăim zilele din urmă și Diavolul se luptă împotriva Bisericii și a lui Hristos în mod direct. Priviți materiale, cutremurați-vă și împreună să trăim în sfințenie și să ne facem datoria. NICI O FORMAȚIE ROCK NU TREBUIE ACCEPTATĂ ÎN CASA LUI DUMNEZEU! 
   
   Să ne doară pentru  pe cei care au ales calea dracilor căci au făcut această alegere cu bună știință și să le spunem adevărul, au ales calea Diavolului și dacă nu se pocăiesc din toată inima nu doar aici suferă dar veșnicia o vor petrece în iad, în chinuri cumplite, infinit mai teribile decât cele de aici pe care dacă știau că le vor îndura cu siguranță că nu acceptau calea morții. Fie ca toți predicatorii, pastorii, slujitorii să condamne, să osândească lucrările demonice ale întunericului căci scopul Diavolului prin aceste planuri negre ESTE ca să ucidă aici tot ce poate și ca să-i ducă în iad pe cât mai mulți cu putință. Oamenii Diavolului se luptă pe față cu Hristos, priviți și cutremurați-vă al doilea video, iar Biserica lui Hristos ce face? Fraților și părinților haideți să fim ceea ce trebuie în societatea de azi. Să proclamăm chemarea la pocăință! Să condamnăm păcatul și lucrările Diavolului. 
   


  Dracii au intrat și îi chinuie pe unii cumplit! Noi ce facem? Tăcem!  Dumnezeu ne va cere sângele acestor oameni din mâinile noastre căci nu ne facem datoria ca să-i chemăm la pocăință, la Hristos!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu