vineri, 6 noiembrie 2015

Adevărul sau tăcerea? Ce să vorbim când nenorocirea este turnată?

www.cunoastelumea.ro
Unii lideri evanghelici au ales sa transmită doar mesaje de compasiune celor ce suferă in aceste zile in urma morții violente a unor concetățeni.
Este bine sa plângi cu cei ce plâng, e in duhul Evangheliei.
Dar tot in duhul Evangheliei este sa spui si adevarul. Adevarul este ca exista in multi concetățeni golul ce se cere a fi umplut. Niciodata clubul nu poate umple acest gol! Adevarul este ca oamenii au nevoie de Cristos! 
Exista rau in Romania; este o stare ce nu poate fi tagaduita. Dar anarhia nu este soluția. Multi concetățeni sunt manipulați in aceste zile. Oameni dibaci au exploatat emoțiile puternice si pacea si stabilitatea României pot fi puse in pericol.
Consider ca acei ce Il cunosc pe Domnul ar trebui in aceste zile sa-I caute fata cu post si rugaciune stăruitoare pentru a ne putea bucura in continuare in tara de liniște si pace. 
Clubul, ateii, anarhiștii, secularistii nu ne pot ajuta. Glasul lor insa se aude foarte puternic in aceste zile in Romania. Ei nu ar trebui lăsați sa dea direcție României!  Biserica ( oricare ar fi ea ) este atacată. Oamenii caută soluția in oameni. 
Biserica ar trebui sa își facă auzit glasul. Credinta in Dumnezeu a fost si va rămâne soluția pentru o omenire dezorientata, aflată in deriva si care a abandonat valorile crestine. Biserica ar trebui sa proclame adevarul, un adevăr care poate va deranja pe unii dintre contemporani, dar care acceptat ii va conduce la salvare pe altii.
Biserica nu trebuie sa dea înapoi, trebuie sa fie o lumina in întuneric si nu poate fi așa daca nu proclama întregul adevăr: sa plângă, sa se implice in alinarea suferințelor dar si sa cheme la pocainta. Bisericii nu ar trebui sa ii fie teama si nici rusine de această porunca a lui Dumnezeu.
Biserica trebuie sa se implice social dar in primul rând sa evanghelizeze. Sa șteargă lacrimile dar si sa proclame ca vor urma lacrimi mult mai multe pentru cei ce refuza oferta de salvare a lui Dumnezeu. 
Doamne, ajuta Biserica in aceste zile sa fie corecta biblic chiar de nu ar fi corecta politic!
Sursa: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu