vineri, 25 septembrie 2015

Ură în Casa lui Dumnezeu!

   
adevarul.ro
În Casa lui Hristos nu are voie să fie ranchiună, ură sau ură ascunsă. În Casa lui Dumnezeu nu au voie să fie criminali. Cine urăște pe frați este un criminal! 

  Oricine urăşte pe fratele său este un ucigaş; şi ştiţi că niciun ucigaş n-are viaţa veşnică rămânând în el. - 1 Ioan 3:15

  Cutremurați-vă oameni buni oricine ați fi.  Dacă citiți aceste rânduri și dacă aveți ură, ranchiună în inimă căci voi nu aveți viața veșnică. 
  Oameni buni cine urăște nu face parte din tabăra lui Dumnezeu. Dumnezeu spune vorbește clar: cine are ură nu are viața veșnică căci este un criminal. Dacă urăști ești un criminal. Dar azi este un timp de har. Să ne pocăim. Să renunțăm la ură chiar dacă avem cele mai puternice argumente posibile. Biblia nu spune că dacă avem argumente, motive, avem voie să urăm. Cuvântul este clar, urăști ești criminal. Să NU urăști!

  •    Cine zice că este în lumină şi urăşte pe fratele său este încă în întuneric până acum. - 1 Ioan 2:9

  Ești în beznă și trăiești în minciună, despărțit de Dumnezeu dacă urăști chiar dacă spui că tu-L iubești. Cercetează-te omule! Oricine ai fi!

  Nici nu ar trebui să pomenim de ură în Biserica celor întâi născuți, în Casa Domnului!
  Dacă nu puteți privi pe cineva în ochi, dacă nu puteți iubi, este o problemă. Plecați-vă pe genunchi și zdrobiți-vă inima înaintea lui Dumnezeu. Rugați-vă și nu vă ridicați până ce El nu vă va da putere să iubiți nu numai pe frați ci și pe dușmanii voștri. Nu vă jucați cu ura căci dacă un om pleacă de aici dincolo, în viața de apoi, cu ură în inimă, el este un om pierdut. Un astfel de om este un om pe care Dumnezeu nu poate să-l ierte căci nu a iertat și nu a iubit. Hristos ne-a învățat să iubim și să ne iertăm dacă vrem să primim iertarea Tatălui. El, Tatăl, ne iartă dacă noi ne pocăim, și dacă noi îi iertăm pe greșiții noștri. Dacă noi nu iertăm tot ce ne-au greșit alții totul este degeaba, nici noi nu suntem iertați căci Hristos a condiționat iertarea de care avem nevoie de la Tatăl de iertarea pe care trebuie ca să o dăm celor din jurul nostru. 
  Când nu iertăm înseamnă că urâm, că  avem ranchiună, înseamnă că suntem un chimval zângănitor. Noi dacă nu acordăm iertare nu primim iertarea de la Dumnezeu fără de care nu suntem mântuiți și avem ca destinație iadul. Nu sunt cuvinte roz. Sunt cuvinte grele. Să luăm seama azi! Azi să ne smerim! Azi să iubim din toată inima iertând deplin!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu