marți, 29 septembrie 2015

Salutul satanic


 Bine-cunoscutul simbol satanic “capra” (coarnele satanei),  “Mâna cu coarne” sau “Mano Cornuto”.

 Acest gest este un salut satanic, un semn de recunoaştere a membrilor aparţinând sectelor satanice sau altor grupuri necredincioase.

  Semnul cu mâna “El Diablo”, este adesea confundat cu semnul surdo-muţilor, “Te iubesc.”
  Deşi la prima vedere pare o asemănare accidentală, știm că persoana care a descoperit sau creat acest semn pentru surdo-muţi, nu este altcineva decât Helen Keller, o teosofistă adeptă a ocultismului şi o adoratoare a satanei.
  Astfel, ea a spus la un moment dat: “Lucifer reprezintă… Viaţa… Gândirea… Progresul… Civilizaţia… Libertatea… Independenţa… Lucifer reprezintă Cuvântul, şarpele, mântuitorul.”
  Oare neintenţionat Keller a creat semnul “te iubesc” pentru surdo-muţi care imită clasicul semn al Satanei? Dorea oare Keller să ne spună “Te iubesc, diavole”?

  Semnul satanic apare unde nu te astepti…A fost plantat  pana si in mijlocul unui sobor de preoti, la o procesiune crestina în orasul Tver, in pravoslavnica Rusie.

 Acesta este si un semn de recunoaştere între cei care sunt membri ai unor organizatii  oculte.

  Dar asta nu mai conteaza,acest semn a ajuns  foarte popular si  chiar președintii americani Clinton, Bush jr. si Obama l-au folosit in public,ca sa nu mai spun ca o puzderie de formații si cantareți pop-rock iși „saluta”astfel adepții. 

  Sursa: aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu