joi, 17 septembrie 2015

Musulmanii și Europa hodoroagă care își hrănește călăul

   
www.mirror.co.uk
Privind de câteva saptămâni la situația migranților musulmani am constatat că: 

1. Este falsă teza prin care se afirmă că trebuie să-i primim pe musulmanii sirieni pentru că sunt săraci. Dacă doream ca europeni să ajutăm popoare sărace nu ne opream la sirieni. Numai în România în județul Vaslui și în marile orașe sunt persoane care nu au ce să mănânce căci trăiesc în sărăcie lucie. Dar până la români în fiecare zi mor 4600 de oameni de sete și 970 de milioane nu au ce să mănânce. Unui sirian îi trebuie cel puțin 7000 de Euro ca să ajungă la destinație, în Germania, deci dacă își permit nu sunt chiar așa de săraci și sunt mult mai bogați decât majoritatea africanilor. Dar până acolo dacă acum am vrea să rezolvăm problema oamenilor care mod de foame ar fi foarte simplui. Cu ce se aruncă din America s-ar rezolva problema celor care mor de foame și de sete de pe întreg continentul negru. Nu sărăcia este motivul pentru care sunt primiți în Europa. Motivul este altul. 
2. Se urmărește în mod planificat introducerea în Europa a factorilor care vor produce teroare și moarte. O Europă sub asalt în interiorul ei, asalt dat de către musulmani în mod planificat, necesită un guvern și un sistem unic de control și de apărare al cetățenilor ei. Așa că se crează pericolul ca să putem să venim cu soluția. Că sunt aduși în Europa migranții pentru a se folosi de ei este cât se poate de clar dacă privim la obligativitatea distribuirii lor în toate țările Uniunii Europene. 
3. Dorința musulmanilor nu este de-a scăpa de război ci de-a se pregăti pentru război. Ei pleacă din Siria, și nu numai, nu din cauza războiului. Dacă ar pleca de frica războiului nu ar plânge  atunci când ajung, din greșeală în România așa cum au fost cazuri. Dacă ar fi o fugă de război s-ar bucura și dacă ar ajunge în Republica Moldova căci nu ar mai avea parte de război.  De ce nu se bucură dacă nu ajung unde le este planul? Căci ei pleacă organizat ca să împlinească un plan demonic. Musulmanii nu fug de război căci ei au războiul în sânge. Eu pleacă din Siria trimiși, îndoctrinați, pentru a pregăti războiul. Vor numai în țările unde se câștigă bani mulți ca să poată finanța și unde deja controlează zone întregi. 
4. Conducerea din umbră a lumii se folosește de teroarea musulmană pentru a introduce un sistem global, pe fondul luptei împotriva terorismului, de control a tuturor oamenilor. Cum se poate realiza acest fapt fără ca să fie posibili teroriști în fiecare țară? Ne apropiem de zilele în care fiecare om trebuie să fie controlat prin introducerea unui cip pe mână sau frunte. Ca populația țărilor să fie de acord cu acest fapt trebuie creat contextul potrivit. Atentate cu bombe, acte criminale etc. care să justifice și care să-i facă pe oameni să ceară ca semnul fiarei să fie introdus și nimeni să nu mai poată face nici o tranzacție dacă nu-l are. Cine să fie teroriștii? Mai potriviți ca musulmanii nu sunt niciunii. Dar musulmani nu sunt în fiecare țară. Nu este nici o problemă. Vor fi distribuiți în fiecare stat. 
5. Musulmanii vin cu mentalitatea și comportamentul de criminali, de teroriști. Este cât se poate de clar faptul că ei nu vin după ajutor căci un om care vine după ajutor nu se comportă cu sâlnicie față de cei care îi oferă ajutorul. Ei vin cu spiritul de-a subjuga și încă odată vedem caracterul lor mizer față de cei care vor să le facă bine. 
6. Europa hodoroagă, în cea mai mare parte, și senilă se joacă cu focul. Pe fondul îmbătrânirii Europei din cauza drepturilor acordate omului, inclusiv de-a se căsătorii persoane de același sex și de a fi uciși cu injecția la cerere, câțiva lideri ai unor state din Europa, căci majoritatea din orice țară este împotriva musulmanilor, vor să introducă milioane de  posibili criminali care au demonstrat că nu pot să fie asimilați de către statele unde s-au stabilit. De suferit nu suferă demnitarii care sunt păziți non-stop, ci noi oamenii de rând care circulăm cu metroul, tramvaiul etc. Se joacă cu focul pe pielea noastră. 

  Ce se întâmplă zilele acestea în Europa muribundă se numește aducerea  și hrănirea, îndoparea călăului care mâine o să-i taie capul fără milă și fără nici un dram de remușcare Europei și nu în ultimul rând care o să se ridice împotriva Israelului la Meghido. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu